PR CUAET
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, как действовать - пои заполнении бэкграунда не указала, что когда-то училась в одной из школ (от неё нет никаких документов), получается, что указала, что проучилась всю жизнь в одной школе..хотя по факту их было 2
-
Доброе утро, подскажите пожалуйста на каком сайте этот трекер, где можно отслеживать изготовление паспорта, по поиску не нашла, спасибо Подались 05.03.2023
-
Цікавить серед тих хто подався на паспорт між 15-19 квітня в когось дані вже відправили на персоналізацію?Бо цей процес довго не затримується після відправлених на перевірку. Але підозрюю що все зависло і не рушиться з місця поки закон не запустять🤦🏻♀️
-
Тобто чек Ви маэте на руках? Сходіть в банк і спитайте що робити в такій ситуації, взагалі є можливість Вам покласти ці гроші на Ваш рахунок, але здається там все одно потрібен її піпдис на зворотньому боці.... або ж дзвонити до СРА питати...або чекати доки повернеться
-
Вам про це потрібно запитати у Консульстві, бо нам у Едмонтоні відмовили замовити доставку до дому. Ніби паспорти губились, тому вони цю опцію прибрали
-
Дякую) Ви отримали підтвердження з дхл що паспорт у них?
-
Я на имейл отправляла
-
Підкажіть будь ласка, я оплатила доставку дхл, на сайті я не зрозуміла, квитанцію і заяву відправити в консульство на імейл чи поштою? Дякую
-
#новини
-
Зрозуміло((
-