PR CUAET
-
Если на дебетовой карточке написано Мастер или Виза, то можно заплатить. У меня к примеру дебетовая -это просто дебетовая от Дежардинса.
-
Добрий день,Підскажить будь ласка це правда що вже на дають ворк перміті в аэропорту коли прилітаєшь в Канаду???
-
Тому що вони строго кажуть які картки дозволено до оплати. Там кредитка. Я переводив з дебетової на кредитку, а потім сплачував.
-
Підскажить будь-ласка, а якого числа ви подавали аплікацію ?
-
Спочатку візітор рекордс потім віза
-
Хотелось бы понимать сразу конечно, точно ли подойдет такой вариант, чтобы и время зря не тратить и так далее(( Надеюсь, что в Вашем случае (так как вы уже подали EOI) новый джоб оффер с правильной медианой будет как раз для подтверждения всех требования! Может еще и письмо сопроводительное от себя написать (как вариант))) Искренне желаю Вам,чтобы весь путь прошел без запинок больше! В нашем случае муж будет пытаться получить новый оффер как можно скорее, чтобы уже попасть в пул и ждать ITA.
-
Я планировала приложить к джоб офферу, новый джоб леттер где было бы указано новую зп
-
рашистська мова звучить так собі, але судячи з того що ви написали то є два висновки: -новий джоб офер дають якщо є якісь зміни(але їх бути особливо не може, бо це означатиме зміну посади, бо все інше підвищення зп додаткові бенефтси і тд це вже процеси які відбуваються під час роботи і можуть бути висвітлені в letter of employment) - я б ще зрозумів «свіжий» job offer це підігнаний заднім числом старий, підігнаний до всіх вимог і тд. А так це типу як із законодавчої точки зору? Ви працювали в компанії пів року, отримали новий джоб офер, звільнились з посади і почали працювати по новому джоб оферу?