PR CUAET
-
Місяць мені ніхто не відповідав з посольства, через місяць я написала знову, і вони відповіли що попередній лист не отримували. І от після другого листа 1,5 місяці аж доставка. Ну можливо доставили швидше , бо 7 березня було оновлено статус що доставлено було 1 березня😂
-
Так, але якщо селф імплойд винен податки, то він повинен їх оплатити сьогодні.
-
Дякую, скільки чекали доставку ДХЛ?
-
❤️👍
-
На мою думку перші листи йшли стандартні, можливо після паузи алгоритм та зміст дій відкорегують
-
Добрий день підкажіть будласка, моя мама в Канаді по КУАєт віза до жовтня 24 року, залишилося 6 місяців. Подалися на програму в січні 24 ренюфикейшон фемелі досі нема апликейшена номера. Новий паспорт с єдмонтона заберем 2 Мая. Як мені їй продлити візу робочу, чі яку визу до отримання ПР? Вона тут лікувалася довго я навіть не можу зрозуміти їй тут взагалі щось апрув 😔
-
Можливо комусь цікаво⬇️ Щойно з консульства Торонто . Чоловік подавав на дитячий паспорт ( я спіймала слот) То документи в нього прийняли , і казав що КУПА людей без слотів просто в живій черзі теж з подачею на нові паспорти!!! Їх викликають замість тих хто не прийшов по слотам.
-
Едмонтон
-
Без аккаунту? Як?
-
там можна без цього
-
Wealthsimple також хоче аккаунт impot, а для цього треба документ з фото)) Бо неважливо через який сайт, вкінці він вимагає аккаунт impot
-
Знать бы что с этим делать?😀😀