PR CUAET
-
Не думаю перехід обовʼязковий. Ви можете бути і надалі на ОВП, проте мати ЛМІА для вашої позиції/компаніі.
-
По гуманітарній програмі рекомендую звернутись до моєї колеги яка на цьому спеціалізується. В неї за останній рік дуже хороші результати по цій програмі по Українцях. Ціна за файл в неї розпочинається від 5000тис дол Записатися до неї на консультацію можна тут: www.barbicanimmigration.ca/book-online/?ref=amiohgzh
-
В мене інша програма, тому надіюсь буде швидше, дякую :)
-
Підкажіть будь ласка, як вивезти гроші з України при продажі квартири? Чи це можливо?
-
Вітаю, шановна громадо! Маю суто технічне питання, продивився стрічку, відповіді не знайшов і вирішив запитати. Отримав запит, перевів військовий квиток, але зіткнувся з проблемою при завантаженні. Через IRCC webform існує обмеження в 2.0 МВ для одного файлу та 3.5 МВ для всіх документів. У мене тільки оригінал займає 12 МВ. Поділіться, будь ласка, досвідом як завантажували документи. Дякую.
-
🇨🇦⁉️А що якщо рішення по PR надійде, коли апплікант знаходиться поза Канадою ?⁉️🇨🇦 Була хвиля легкої паніки з цього приводу — люди подають заяви на PR, чекають на схвалення, але треба кудись злітати ненадовго. А що буде, якщо з Канади відбув, а тут раптом! - І зробили тебе постійним резидентом! А PR картки немає, тимчасова віза не працює, до Канади не в'їхати та інші жахи. Насправді все простіше. ⚡️Отримати PR статус можна лише в Канаді. Без варіантів. Ніхто вам насильно не надасть статусу постійного резидента, поки ви десь подорожуєте. Ви отримуєте PR статус не в момент схвалення заяви, а за результатами процедури, яка називається landing. Назва self-explanatory на всі 100: потрібно приземлитися в Канаді, і тільки тоді буде можливість отримати статус PR після схвалення заяви. Перебуваючи за межами Канади ви можете отримати повідомлення про закінчення розгляду вашої PR-заяви, але не PR статус. А разом із повідомленням — усі інструкції про те, що треба робити далі та як стати постійним резидентом після повернення до Канади. #ecorp #pr #landing #finaldecision #status (с) І.А.
-
Я думав це будь-який джоб офер, не обовʼязково з лміа
-
Ну це не лист, це дозвіл на найм іноземного працівника. Я на практиці не зтикався, проте не бачив жодних вимог які б це забороняли. З іншої сторони деякі компанії просто мають загальну політику не брати участі в подібних заявках особливо якщо компанія державні.