PR CUAET
-
Я вытянула с приложения пустую ,где вы брали подписи?? Несли к ним ? Как оплачивали ??
-
Можете когось порекомендувати?
-
Змінювати програму немає такої процедури. Податися на гуманітарну то звісно можна паралельно, але навряд чи це буде ефективним. По-перше гуманітарна також часто займає від одного до двох років. По-друге подаватись на гуманітарну банально немає причин якщо ви вже в процесі отримання ПР. А тим більше забити комусь квоту кому ця квота дійсно необхідна.
-
Ви можете мати будь-який job offer, це не значить він валідний для імміграції For a job offer to be valid for the Federal Skilled Workers and Canadian Experience Class, it must be supported by a positive Labour Market Impact Assessment (LMIA), or exempt from needing one. ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=695&top=29 www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/documents/offer-employment/lmia-exempt.html www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/foreign-workers/exemption-codes.html
-
⚡️Польша призвала Евросоюз принять решение о передаче Украине граждан призывного возраста, — министр обороны Косиняк-Камыш "Мы сегодня говорили об этом на Совете министров. Очень важно, и мы об этом говорили, чтобы это было решение на европейском уровне. И я знаю, что переговоры между Киевом и Брюсселем на эту тему идут", - сказал Косиняк-Камыш. Подписаться на Инсайдер | Прислать контент
-
Якщо мали сплатити але не сплатили то навряд чи ви зможете відновити цю заявку. Якщо ви по факту не повинні були платити але вони помилково від вас це вимагали тоді можна пробувати воювати. По-перше можна написати їм та подзвонити і попросити reconsideration. Проте якщо вони не погодяться то єдиний інший шлях подавати федеральний суд. Для цього потрібен буде адвокат. А також терміни подачі в суд всього 30 днів від моменту відмови
-
Пане Остапе, підкажіть, будь-ласка, можливо Ви чули якісь новини по цій програмі? В чаті вчора писали що вже 3 кейса одобрено, це інформація від консультанта, але тут тиша по аор з кінця листопада, тому б хотіли дізнатися чи справді є вже люди з пр по нашій програмі? Дякую
-
Дякую!
-
Добрый день, на обертке фото нужно вписать имя и фамилию или только имя?
-
а LMIA надо в таком случае? или любая фул тайм работа подходит?