PR CUAET
-
Не отвечает
-
Головний аплікант може податися якщо є номінація на закритий робочий дозвіл. (По деяких провінційних програмах відкритий). А чоловік або дружина може отримувати відкритий перміт на той самий час. Але подача все-таки від основного апліканта
-
Щиро дякую вам за відповідь.Насправді я розгублена.В дитини епілепсія.Можливо по гуманірарній шанс отримати ПР був би більше реальним і швидшим.
-
Пане Остапе, підкажіть, будь-ласка, можливо Ви чули якісь новини по цій програмі? В чаті вчора писали що вже 3 кейса одобрено, це інформація від консультанта, але тут тиша по аор з кінця листопада, тому б хотіли дізнатися чи справді є вже люди з пр по нашій програмі? Дякую
-
На жаль це досить розповсюджене явище. По-перше можна відправити їм work permit на виправлення помилки. Я спеціальна процедура за 30 $ шукайте інструкції онлайн. Також можна їм подзвонити і попросити виправити в їхній базі ваше ім'я.
-
Дякую!
-
Добрый день, на обертке фото нужно вписать имя и фамилию или только имя?
-
Не буде, в довідці відображаються притягнення тільки по кримінальному кодексу, а у вас по цивільному
-
Як на мене кращого шляху отримання піар в порівнянні з нашою українською програмою банально немає. Крім звичайно випадку коли у вас шикарний профіль в ЕЕ
-
Гуманітарна переважно буде довшим шляхом і як мінімум набагато менше певним
-
а LMIA надо в таком случае? или любая фул тайм работа подходит?
-
Проте я їх так швидко і не очікую. Моя особиста здогадка що в середньому ця програма буде процесити з від року часу
-
Серед моїх клієнтів та моїх колег у всіх ситуація однакова. З грудневих ще ні у кого немає номеру. З листопадових в більшості є але не у всіх. А апрувалів по цій програмі я і мої колеги поки що не зустрічали
-
Immigration Refugee Board
-
Але після сезону полуниці
-
Досвід так, питання саме до валідності оферу.
-
На основі вас може продовжити відносно без проблем якщо у вас є постійна робота на 30 годин в тиждень або є пропозиція про роботу
-
⚡️Польша призвала Евросоюз принять решение о передаче Украине граждан призывного возраста, — министр обороны Косиняк-Камыш "Мы сегодня говорили об этом на Совете министров. Очень важно, и мы об этом говорили, чтобы это было решение на европейском уровне. И я знаю, что переговоры между Киевом и Брюсселем на эту тему идут", - сказал Косиняк-Камыш. Подписаться на Инсайдер | Прислать контент
-
То есть если у меня мама работает условной касиршей в Валмарте в НьюФаундланде, то можно продлевать ВП?
-
Повне ім'я та дата народження
12 Jan 2024, 17:45
155031/472550
3 minutes ago