PR CUAET
-
⚡️Польша призвала Евросоюз принять решение о передаче Украине граждан призывного возраста, — министр обороны Косиняк-Камыш "Мы сегодня говорили об этом на Совете министров. Очень важно, и мы об этом говорили, чтобы это было решение на европейском уровне. И я знаю, что переговоры между Киевом и Брюсселем на эту тему идут", - сказал Косиняк-Камыш. Подписаться на Инсайдер | Прислать контент
-
То есть если у меня мама работает условной касиршей в Валмарте в НьюФаундланде, то можно продлевать ВП?
-
В мене те саме і багато у кого, по ходу глюк Я заповнила заново ту форму в пдф і відправила їм веб формою Але деякі люди писати тут, шо нічого не робили
-
Я базується припущення на тому що будуть десятки тисяч українців в яких з першої хвилі будуть закінчуватися статися в 2025 році але які при тому не змогли отримати ПР. Оскільки українців зараз не можна депортувати в Україну відповідно получається ситуація коли потенційно десятки тисяч людей залишиться без статусу і без можливості бути усуненими з країни. Така ситуація як мінімум соціально небезпечна. Тому я підозрюю що вони будуть практично вимушені якісь нові процедури для цього придумати