PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, чи треба перекладати та прикріплювати внутрішній паспорт громадянина? Чи достатньо закордонного?
-
@OstapBosak До речі, Остап. Наразі по нашій програми є умова що перед отриманням портал1 ви повинні бути у Канаді. Але ви казали що для інших програм є можливість отримати copr на кордоні. Тобто під час портал1 вказати що за межами Канади, потім отримати однократну візу і на кордоні отримати copr. Як гадаєте чи маємо шанс щоб нам теж таку опцію дозволили, бо деякі люди виїжджають після подачі зараз щоб повернутися після розгляду.
-
Нажаль цієї інформації не помітив , ще працівник наголосив що сьогодні будуть відкривати слоти з 5.00pm - 6.00 pm
-
Я правильно розумію, сьогодні будуть слоти в Едмонтоні?
-
Тільки з консульства в Торонто , слот був на мені чоловік від 18-60 років подавалися на паспорт для дитини 16 років за пів року буде хлопцю 17 років , тільки провірили чи слот на моє прізвище і все, не родич
-
Не зовсім так. Якщо подача з Канади до КОПР виключно в Канаді. Хто подається ззакордону то КОПР на кордоні (пілся прильоту по іміграційній візі). В нашій програмі так само. Наприклад моя мама чекає на ПР в Україні. Коли буде портал1, швидленько прилетить і тут отримає КОПР. А тато отримає іміграційну візу в Україні. І якщо вдасться виїхати то отримає КОПР на кордоні
-
відправляв з трек номером, вони отримали. тут хтось писав що приходив до них в консульство і особисто питав, їм відповіли що не отримали і не обробили заяву. я після цього їздив в Едмонтон, особисто теж питав, сказали що отримали і обробили - тому тільки чекати. ось чекаю...
-
💬 Військовозобов’язані, які перебуваючи за кордоном уточнять свої дані на вимогу закону про мобілізацію, зможуть отримати доступ до консульських послуг МЗС опублікувало ще одне роз'яснення. ЦЕНТР