PR CUAET
-
Тільки з консульства в Торонто , слот був на мені чоловік від 18-60 років подавалися на паспорт для дитини 16 років за пів року буде хлопцю 17 років , тільки провірили чи слот на моє прізвище і все, не родич
-
Не зовсім так. Якщо подача з Канади до КОПР виключно в Канаді. Хто подається ззакордону то КОПР на кордоні (пілся прильоту по іміграційній візі). В нашій програмі так само. Наприклад моя мама чекає на ПР в Україні. Коли буде портал1, швидленько прилетить і тут отримає КОПР. А тато отримає іміграційну візу в Україні. І якщо вдасться виїхати то отримає КОПР на кордоні
-
відправляв з трек номером, вони отримали. тут хтось писав що приходив до них в консульство і особисто питав, їм відповіли що не отримали і не обробили заяву. я після цього їздив в Едмонтон, особисто теж питав, сказали що отримали і обробили - тому тільки чекати. ось чекаю...
-
💬 Військовозобов’язані, які перебуваючи за кордоном уточнять свої дані на вимогу закону про мобілізацію, зможуть отримати доступ до консульських послуг МЗС опублікувало ще одне роз'яснення. ЦЕНТР
-
Дуже цікаво. А якщо ускладнити дещо. Наприклад людина працює і неможе відразу звільнитись і бросити все. Отже приїхати за ці 7 днів у коротко термінову відпустку щоб дочекатися порталу 1. Після цього повернутись додому вирішити усі справи за місяць чи два допоки не прийде пр картка, потім цю картку дхл відправити додому родичами і вже їхати до Канади. Це реальний варіант чи теж не працює?
-
AOS отримав номінацію щойно подача 11 січня noc 94202
-
МЗС відповіли через 4 дня.
-
Так, онлайн зробила