PR CUAET
-
Та в самому листі в пдф-файлі є інструкція, що відповідь має бути одна на родину з імейлу principal applicant
-
Я десь бачила інформацію, що ви ще можете податися по цій програмі, бо так є два стріми : ті хто вже напрацював досвід і ті хто ще працює в цій сфері . В там ще є ті хто подається в паперовому варіанті в ті хто в он-лайні заявку подає . Удачі вам ! І не гайте часу !
-
На "повиснуть на бюджете" без помощи родственников все равно не прожить, на аренду не хватит... По CUAET безработные люди могут получать провинциальную помощь-там 500/700 долл в мес. Ну и медицина же бесплатная- это много для бюджета для тех, кто тут ни дня не работал и не будет в силу возраста/болезней.
-
Підкажіть будь ласка таку річ, деякі провінції (Саскачеван, Манітоба, може ще якісь..) дають додаткові бали на свої PNP за прфесіональну сертифікацію. А в Саскачеван PNP вона (якщо не помиляюся, будь ласк поправте) обов'язкова... Але я ніде не можу знайти інформацію про сервіси, які провінції рекомендують для отримання цієї сертифікації/ліцензування IT спеціалістів.. На canadavisa знайшов сайт CIPS.CA але не впевнений чи це та сама сертифікація яка визнається провінціями.. Підкажіть будь ласка де знайти цю інформацію для SNIP та MBPNP
-
скажіть будь ласка, за джоб офер для франкофонів даються бали в експрес ентрі як за ЛМІА чи ні? Дякую
-
Чи є медичні сестри( фельдшера) ? Починали робити підтвердження?
-
А в тому що ВИ привели не йдеться про влк за кордоном
-
Причому тут взагалі цей скрін? Я зовсім інший коментував
-
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, якщо в Україні на одній роботі працювали неофіційно, а інша закрилась через COVID, то чи варто їх вказувати у work history? Наскільки я знаю, потім вимагатимуть reference letters, яких просто ніхто не може дати. Як краще вчинити в такому випадку?
-
Personal history так В work history ні, якщо не плануєте клеймити бали і не можете підтвердити
-
- медицина совершенно однозначно - фудбанки - пенсия по возрасту. Кажется, нужно прожить 10 лет тут, но всё равно для тех кто приехал в 55 вполне реально. - социальное жилье. Попасть туда не просто и жить там фигово, но за несколько лет возможно - налоговые возвраты малоимущим. Не помню, сколько нужно наработать, чтобы их получать. - куча волонтерских программ типа LionsClub Это всё так или иначе тянет деньги, которые так бы пошли на местных малоимущих. —— Это не супер жизнь, но несравнимо лучше чем у одинокого пенсионера в Украине живущего на пенсию. С голоду не умрешь, и болячки многие тоже вылечат или подлечат. Еще раз подчеркну - если сравнивать жизнь пенсионера в Украине и тут, то тут лучше. Если сравнивать жизнь канадского пенсионера который всю жизнь копил на пенсию и жизнь свежеприехавшего пенсионера - то свежеприехавшему хуже.