PR CUAET
-
Причому тут взагалі цей скрін? Я зовсім інший коментував
-
-
Доброго дня! Скажіть, будь ласка, якщо в Україні на одній роботі працювали неофіційно, а інша закрилась через COVID, то чи варто їх вказувати у work history? Наскільки я знаю, потім вимагатимуть reference letters, яких просто ніхто не може дати. Як краще вчинити в такому випадку?
-
Personal history так В work history ні, якщо не плануєте клеймити бали і не можете підтвердити
-
- медицина совершенно однозначно - фудбанки - пенсия по возрасту. Кажется, нужно прожить 10 лет тут, но всё равно для тех кто приехал в 55 вполне реально. - социальное жилье. Попасть туда не просто и жить там фигово, но за несколько лет возможно - налоговые возвраты малоимущим. Не помню, сколько нужно наработать, чтобы их получать. - куча волонтерских программ типа LionsClub Это всё так или иначе тянет деньги, которые так бы пошли на местных малоимущих. —— Это не супер жизнь, но несравнимо лучше чем у одинокого пенсионера в Украине живущего на пенсию. С голоду не умрешь, и болячки многие тоже вылечат или подлечат. Еще раз подчеркну - если сравнивать жизнь пенсионера в Украине и тут, то тут лучше. Если сравнивать жизнь канадского пенсионера который всю жизнь копил на пенсию и жизнь свежеприехавшего пенсионера - то свежеприехавшему хуже.
-
Просто повернутись за тиждень з України сюди це дуже дорого, бо білети на літак треба завжди купляти за 3-4 місяці
-
Доброго дня! Ділюся нашою хронологією (2 дорослих + дитина). Подавалися самі VO Montreal CEC / PNP EE - Alberta Accelerated tech path 12.10.2023 Apply AAIP 6.11.2023 Received PNP Certificate 6.12.2023 EE Draw, ITA 14.12.2023 Submit PR Application 14.12.2023 AOR letter 24.01.2024 Biometric request letter 06.02.2024 Biometric 06.02.2024 Biometric record appeared in GC Account 07.02.2024 Biometric completed in tracker 28.02.2024 Background verification completed in tracker (main applicant) 04.03.2024 Medical completed in tracker 07.03.2024 Final decision, application in progress in GC Account 07.03.2024 Portal 1 letter 08.03.2024 CORP details appeared in tracker 14.03.2024 Portal 2 letter with creds 23.04.2024 Your application was approved in GC Account 29.04.2024 Tracker application status "closed" 30.04.2024 eCORP
-
Добрий день, скажіть будь ласка хто в курсі, бо шукаю точну відповідь по чату і не можу знайти. Досвід для CEC рахується тільки потижнево, якщо є 30 годин на тиждень? Якщо у чоловіка один тиждень 90 годин, а інший 19, то той тиждень, що 19, точно не зарахується? Бо в місяць десь 145 годин є, але вони нерівномірно по тижням розподілені, бо така специфіка роботи.
-
Вітаю,хто може роз'яснити.Я відправила документи про інвалідність Т2201 в налогтву,вже пройшло 1,5міс.В своєму кабінеті я побачила,що вони листа прийняли,але в іншому розділі про банефіти і кредити написано,там де інвалідність,що кредити і знижку по таксам ніколи по інвалідності не просили.Тобто виплати треба просити,а інакше,це лише для них інформація,що я інвалід? Я не розумію логіки. Ще такий момент,коли чоловік подавав декларацію,то я була на роботі і він подав за двох,я потім прийшла тільки розписалася.Так він не казав,що його дружина інвалід і що ми відправили документи в налогову.
-
Мені точно ні, але я не знайшла цієї відповіді, тому і питаю. А що тоді вказувати якщо питають скільки годин на тиждень було, якщо вони кожного тижня різні? Середнє арифметичне?
-
@OstapBosak чи ви знаєте,як правильно заповнити? Поокремо чи всіх аплікантів разом?