PR CUAET
-
Доброго дня. Знайшла інформацію о підтвердженні диплома для подачі на PR. Ця послуга коштує приблизно 400 канадських доларів, чи дійсно треба це робити ? Диплом перекладений на англійську мову, але кажуть що цього не достатньо. Буду вдячна за інформацію🙏🇺🇦
-
Вітаю ! У моє мами візітор віза гует на 10 років ,вона не приїхала до 31 березня так як хворіла дуже і не отримала ворк перміту ,підкажіть будь ласка тепер вона зможе заїхати в Канаду до нас в гості і скільки може бути легально тут ? Дякую
-
А які загальні підстави подання на продовження ворк преміту?
-
@OstapBosak Остапа підкажете будь ласка. Отримала Study Permit, але там є помилка у field of study. Мені буди потрібні Art/Humanities/Social Sciences, а выдали на Visual Arts. Я впевнена що в заявці вказала правильно, бо я по-перше декілька разів перевіряла, по-друге в фінальній версії пдф заявки що в мене збереглась вказаний правильний field of study. Що мені потрібно робити? Подати на amendment?
-
Здравствуйте при загрузке документов на пиар имя файла на жену указать её имя и фамилию или кто подает?
-
Добрий день! Допоможіть розібратись, як виправити ситуацію. Допомогла подрузі податися на новий візитом рекорт для дітей, статус був просрочений. Одна дитина отримала новий візітор рекорд, а іншій відмовили, бо закінчився термін придатності документів. Що робити в такій ситуації? Я з таким ще не стикалися.
-
Думаю так. @OstapBosak що порадите?
-
Дякую
-
Доброго дня, скажіть будь ласка, які родичі окрім батьків можуть ловити слоти для дитини і чи потрібне їх знаходження на момент приїзду на цей час в консульстві?
-
Шановна спільнота, таке питання чи можна сприймати запит на Right of Permanent Residence fee як позитивне рішення по заявці?
-
Ото такі новини від МЗС України на сьогодні
-
Якщо батьки не в вашій аплікації то не потрібно повідомляти.