PR CUAET
-
ти ж коли оновлюєш дані ти вказуєш не тільки себе а і свою сімю, дітей. це теж статистика, причому вже по всім відразу
-
банально річний бюджет розраховується по подібних даним - де які люди чого потребують. особливо що стосується соціального забезпечення - скільки є пенсіонерів живих щоб виділити таку то суму на рік щоб було чим платити пенсії і тд. це і це лиш вершинка айсберга, там все комплексно і так як українців за кордоном зараз не маленька частка а значна і продовжують виїжати то потрібно майбутнє країни планувати виходячи із цих даних
-
Оплата була? 3 місяці не волонтерства? ТІР підходить Можна вписувати.
-
Перейдіть : t.me/prcuaet/55035
-
статистика це основа для подальшого планування. економічного, фінансового, демографічного ну і мобілізаційного вкінці кінців
-
Торонто тоже время по местному времени
-
От я так і бачу, як вони стратеги великі планують майбутнє України і для того рахують виїхавших. Якщо б було так, вони б мали мозок, який би їм підказав, що можна вже не рахувати виїхавших після таких приколів , можна просто порахувати тих, хто залишився. Я вже не кажу про програми заохочення на повернення. Оптимізм то добре, але я особисто не вірю. Мета- війна , ось і все. Знаєте є якийсь закон? Якщо відповідь на якесь питання дуже просто виглядає, то так воно і є. Без усіляких глибинних роздумів
-
а от це вже вічне питання ролі держави в житті людини. і це питання є у всіх країнах
-
Подскажите пожалуйста во сколько сегодня должны давать слоты в Торонто и Эдмонтон?
-
да я просто ізі приклад привів що таке планування на основі даних. думай глибше
-
Ну і заодно чому б не унеможливити нам на майбутнє можливість голосувати, це ж теж консульство. В це я вірю. Хто з виїхавших і переживших те, що ми зараз, від власної держави, в здоровому глузді піде за них голосувати ? То просто нас відкусять і все.
-
Торонто 18:00 по местному времени?