PR CUAET
-
Або скажуть, що тепер паспорт жінкам чи дітям лише через довідку про склад родини та місцезнаходження чоловіка. Це деяким людям здається ще нереальним ?
-
Доброго дня Остап, скажуть, будь ласка, якщо у моєї доньки змінився статус(був ПР а зараз вона отримала грамодянство Канади) то потрібно звітувати в еміграційні служби по програмі возз'єднання сім'ї . Дякую
-
ну вже ж зараз цим законом ввели норму шо виїхати ти можеш тільки з дозволу військомату навіть у мирний час. тобто якщо я правильно розумію то по замовчуванню чоловіки уже не виїздні апріорі навіть у мирний час і їм треба буде брати справку з військомату перед виїздом. просто що тоді це буде в теорії не складно або і взагалі онлайн через той самий кабінет, а зараз явка туди це повістка на влк і окопи
-
Всім привіт, а паспорти що у березні в Торонто чи Оттаві замовлялись ні в кого ще не приїхали до Канади? Бо я чекаю, чекаю
-
На примерах всегда легче строить свой кейс. Предлагаю начать! А что вы пишите в этом пункте? 🔹 Наслідки відмови. Що станеться, якщо у заяві буде відмовлено; Чи завдасть це комусь істотної шкоди, чи наразить на небезпеку, чи призведе до проблем і складнощів іншого характеру? Возьмём например кейс, давайте посоветуем на что делать упор и что сказать, а каждый сам потом вытянет из него для себя полезное. Дано: - муж, жена + 2 детей 6 и 9 лет - 4,5 года в Канаде - дети никогда не были в Украине, не знают украинский, хотя украинцы. - образование в Канаде 2 года колледж у жены - 1,3 года работа по специальности на двух Ноках у жены после колледжа - 8 мес работа у мужа на одном Ноке + самозанятость - родители и сестра в Киеве - жена сейчас трудоустроена на фулл тайм, живём в SK - не проходим по балам по другим программам в BC и SK - оба родом из акупированой территории Луганск и Донецк - последний раз в Украине были 11 лет назад, жили на Балканах но нет там пмж - Англ у мужа 7, у жены 8 CLB 😊😊😊😊😊😊😊
-
що таке КОПР? Поясніть будь ласка.
-
То в них є ще до 18 числа час щось там пофіксити в своїй писанині , яку вони не можуть навіть самі осягнути, розгубилися
-
А шо вони читають саму Мене?))
-
Доброго дня!Напишіть будь-ласка, чи подавав хтось переклад документів, зроблений сертифікованим перекладачем в Україні?Та успішно отримав PR по гуманітарній програмі з такими перекладами?
-
Добрий день. Ми з чоловіком щойно придбали житло у Калгарі. Якщо є питання, пишіть у приват, подільсь досвідом.