PR CUAET
-
одне одне не відміняє. Я сьогодні зловив слот и мені показало що я в черзі без номера и в черзі с номером.
-
Дивна ви, Вся інформація приходить після бронювання слоту мейлом. Яка різниця, що тут пише.
-
Хіба її можливо відмінити?
-
8 місяців 🤌
-
Підкажіть, будь ласка, "оформлення паспорта дитині до 16 років" та "паспорт громадянина України для виїзду за кордон до 16 років" чи це одна й та сама послуга?
-
Мені дуже порібно до 15,а зловила на 20
-
Ось зареєструвалась то така відповідь прийшла
-
Лилия, что вы писали в оправдательном письме для этого пункта в своём кейсе? 🔹 Наслідки відмови. Що станеться, якщо у заяві буде відмовлено; Чи завдасть це комусь істотної шкоди, чи наразить на небезпеку, чи призведе до проблем і складнощів іншого характеру?
-
Та жартую, я просто собі уявила як я буду радіти коли зловлю!
-
Зловили на 16 та 6 травня . Один на чоловіка та один для жінки .Чоловік старший , за 60 .На е-мейли прийшли підтвердження,а також вони зберігаються на сайті консульства ,якщо вийти на сторінку де є календар, то вгорі є стрілка де пише назад .Якщо натиснути там , то вийдете ще на сторінку де з правого боку можна побачити свої ініціали ,там також є інформація про зловлений номер черги .
-
Вот это самое лучшее доказательство того, что военное положение незаконно тогда легко доказать, что закон о мобилизации не распространяется сейчас. Но вопрос где и как это доказывать и вообще или это поможет усилить кэйс
-
Не бачила я 5 дат чомусь
-
Оо я щойно зловила на дорослого ураааа... давайте швидше поки є
-
Мои документы вес получил 4 апреля, тоже до сих пор нет апдейта. У знакомых было максимум 21 день с момента получения, пару месяцев назад
-
Так
-
По Едмонтону?
-
Если я ловлю слот на определенное время, то я ведь могу и приехать на определенное время? Например, если мне нужна запись после 2 часов дня, я словила запись на нужное время и могу спокойно приезжать к назначенному времени? На час раньше, допустим
-
172 це для дорослого?
-
А ніяк. Треба просто жити!
-
Я лично,когда словила,было открыто дат 5,и в них много времени
12 Jan 2024, 17:45
155797/467462
less than a minute ago