PR CUAET
-
По візам я з Вами згодна, хоча Канада не обмежила кількість віз, тому багато хто робив "про запас", не маючи намір іммігрувати. Стосовно вп - що робити людям які прилетіли в 22-23 роках працювали рік на аос (приклад) а програму поставили на паузу? Що робити тим, хто подався по новій сімейній програмі і по ній немає умови продовження вп, а ця програма тупо стоїть, руху по аор немає з листопада місяця? Стосовно гуманітарної - якщо в людей є сильні кейси то звичайно їм потрібно подавати, якщо люди зі слабким кейсом роблять це на "авось проканає" то це вже інша історія і ситуація. Ну і ніхто не має права змусити когось подавати/не подавати. Всі ми дорослі люди і самі несемо відповідальність за свої рішення і дії. Що Ви пропонуєте робити? Сісти і чекати поки закінчаться перміти і потім всім дружно шукати новий дім (Ваші слова)? Люди шукають способи легалізуватися - подобаються вони комусь чи ні, принесуть результат чи ні.
-
Я відправив з одного емейл. Так і підписував: Головний аплікант: ..… Депендентс: ..... Питань не було. ПР є.
-
Буде цікаво через пару років побачити статистику за гуманітарними кейсами українців. 🍾
-
19:00 по Вінніпегу час
-
5 днів. Запит на оплату був з AOR. PNP NON EE.
-
То значить їх не передають хто в е-черзі а викидають одразу
-
Мої міркування стосовно того,хто зараз подається по цій програмі зроблений на підставі повідомлень в цій темі та на підставі того,що чує зараз від українців навкруги. Майже всі впевнені ,що всім схвалюють і все легко. згідна з тим ,що можливо в було легко не прикінці 2022,на початку 2023-зараз нічого не зрозуміло і все дуже повільно тягнеться. Строки розгляду вже 21 місяць і це не фінал,чим більше заяв,тим більше буде строк розгляду. це теж треба враховувати. Звісно,це для де якого останій шанс,але і до нього треба підходити думаючи і розуміючи,що це не « чарівна паличка».
-
На 4
-
Про те що потрібно було бути на території України станом на 11 лютого якось не зрозуміло. Друг недавно виїхав по Ю4Ю і не був в Україні задовго до початку війни.
-
Так, ось мені підтвердження на слот прийшло із переліком документів