PR CUAET
-
Така сама в мене ситуація А в вас на яке число запис?
-
Підкажіть, що робити в моїй ситуації. Щойно спіймала лот для однієї дитини. А в мене їх дві 😆 І що тепер з Ванкуверу до Торонто два раза літати. Хтось був у такій ситуації. Чи зможуть зробити два паспорти, хоча вказано, що тільки один паспорт на один слот.
-
Доброго вечора маю таке запитання, приїхав у березні цього року, податкову не заповнював, мені сказали що можна отримати кліматичні або GST виплати чи маю я право на щось зараз податись враховуючи що я не заповнював податкову декларацію. Завчасно дякую
-
Привіт, маю таке питання щодо медогляду. Сьогодні були, нас асистент сфотографував, видав документи по типу направлення на ренген і аналіз крові і все, ніяких питань щодо стану здоров’я і подібного, навіть лікар не вийшов. От я йду тепер і думаю чи це окей? Поділіться, в кого ще так було
-
Я розумію що Ви маєте на увазі. Але і заборонити ніхто не може, група носить лише інформативний характер - люди діляться досвідом, імміграційні консультанти дають поради, оцінюють кейс, а як вже використовувати інформацію то лише особиста справа кожного. Багато хто робить хейт на цій програмі, для деяких "блогерів" це стала золота жила, наживаються на співвітчизниках, а люди також не хочуть перевірити достовірність/взяти ще консультацію.
-
Доброго дня. Я подав декларацію за 2023 рік, чи потрібно ще окремо заповнити RC151 для отримання GST/HST та CCR? Також, чи повернуть ці виплати за 2023 рік, якщо я раніше їх не отримував? Як запросити цей retroactive payment? Приїхав в Канаду рік тому. Дякую.
-
Тож якщо є можливість подаватися за економічними програмами, то краще концентруватися на них. І швидше, і часто дешевше
-
Подскажите пожалуйста, в Торонто в определённое время было и всё? Сейчас ничего нет. Выбрасывают в определённый день в определённое время?
-
😂😂😂 у меня 19. Про часовые пояса не слышали?
-
Як я зрозуміла, то слотів до 12 і не виставляють У мене у самої така ж сама ситуація, я цікавилась, не було відмов (відповіли мені 4 людини)
-
при чем тут манитоба к эдмонтону
-
По манітобі зараз 6:27
-
В Едмонтоні розвертають і кажуть ловити новий слот(
-
Нам надали (Торонто). Дитині було 3.6
-
Ніхто не знає, але я б поїхала і спробувала б
-
ну как вы можете сидеть с 6 если сейчас 17,27
-
Нададуть
-
І мені дайте знати що там як) така ж ситуація, а 2рази літати із Вінніпега недуже хочеться😅
-
Так, нададуть
-
Хто підкаже якщо зловила слот до 16р. а до 12 не було вільних чи нададуть послугу (дитині 8років)?
12 Jan 2024, 17:45
155916/450231
3 minutes ago