PR CUAET
-
После 18 мая
-
Я іх про таке запитувала,коли літала продовжувати в січні,відповіли щоб написати їм на емейл ,так як ми з іншої провінціі.Це для того щоб вони дали підтвердження,а ви доказ
-
Залиште мені один)
-
Геннадий а Вам зачем? Или Вы хотите на июнь ?
-
Та мужчин же не принимают в консульстве
-
Так а сенс який, якщо чоловіків все одно не приймають?
-
У Вас же уже опыт есть 😁
-
Добрый вечер. Кто знает когда будут в следующий раз выставлять слоты?
-
Тогда попробую, но там все мужчины сейчас мониторят, сложно будет 🤣🤣🤣
-
Зайдите с другого устройства, у нас сработало
-
Будет на июнь тоже
-
Судячи з інформації на сайті Консульств, мають продовжити. Але для уникнення якихось ризиків відмови, може краще поїхати матері дітей?
-
Не обновляйте много раз подряд, потом выкидывает и не зайдешь, так как много людей
-
Есть ли тут те кто поймал слот до 16 лет и кому больше 16? Примут ли в консульстве ?
-
Спасибо
-
Десь 20-30 хв триває сесія
-
На июнь пока не будет. А в следующий раз слот будет поймать невозможно. Сегодня наверное долго висеть будут
-
Подскажите, пожалуйста, если я вошла в систему и авторизовалась, то сколько длится одна сессия? Через сколько нужно повторно заходить и авторизовываться? И, так же, насколько я поняла, то я могу сидеть с одного аккаунта сразу на двух устройствах и без проблем обновлять и там, и там?
-
Підскажіть, будь ласка, хто знає, якщо тато дітей (це я) поїде продовжувати їх паспорти (паспортам меньше 2 місяців до завершення) до Консульства у Едмонтон, його приймуть і продовжать дитячі паспорти? Чи краще що б їхала дружина? Дуже дякую!
-
@OstapBosak Підкажіть будь ласка куди писати якщо подав аплікацію і потрібно вказати нариклад додаткову , інформацію, додати документ, чи наприклад оригінал? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
155961/446533
5 minutes ago