PR CUAET
-
Після проходження медогляду на федеральному етапі, скільки часу проходить до зарахування в аплікації?
-
Головне щоб job offer відповідав вимогам на момент подачі і на номінацію і на EOI. Тобто новий зараз треба, але якщо грубо за тиждень подалися, далі зміни вас мали б не звилювати. Новий джоб офер роботодавцю 100% нічого не коштуж, але коштує тим що платити вам тепер прийдеться більше - тому вони звісно не в захваті від цього
-
Гарні новини. В Саскачеваі подаватись на PR можливо з будь яким NOC по TEER 4,5 www.saskatchewan.ca/residents/moving-to-saskatchewan/live-in-saskatchewan/by-immigrating/saskatchewan-immigrant-nominee-program/browse-sinp-programs/applicants-with-saskatchewan-experience/applicants-with-existing-work-permit
-
На федеральному рівні всі сертифікати потрібно.
-
дуже дякую! Але що стосується країн, то так, зможуть перевірити. А от чи була у мене та робота в 2018 році чи ні, це тільки у мене в голові і на сторінці LinkedIn:)
-
Я би на вашому місці вказувала все що можуть побачити десь по документам чи , якщо запросять підтвердити, то ви змогли. Повірте, тут у всього чату відрізняються дані як було в Куает і як на ПР. Так що не хвилюйтеся.
-
Он зверху писала t.me/prcuaet/1929/25868
-
Дякую Вам!
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка. Заповнюю IMM 5669 і знайшов декілька відмінностей в даних, які надавав при заповненні заявки на CUAET. Наприклад, країни, в яких був, в одному випадку переплутав місяць, а в іншому замість фактичного 2019 написав 2020. З роботою також. Бачу що пропустив 2 місця роботи в заявці на CUAET (не офіційна робота). То питання наступне: 1) (як я розумію так буде правильніше) вказати дійсні дати всіх поїздок та не слідувати тим, що вказував при куает? 2) Чи треба вказати ще ті 2 місця роботи по 3-4 місяці, або просто краще написати, що в той час був unemployed? Буду дуже вдячний за відповідь!
-
ще рік та 3 місяці