PR CUAET
-
А ви по Саскачевану консультуєте?
-
Чи можна данні адреси консульства? Куди відправляли та чим, підкажіть будь ласка 🙏
-
Всім привіт! Мій диплом був підтверджений давно, 9серпня 2023 року закінчився термін придатності оцінки. Я зателефонував у WES вони сказали что якщо є доступ до кабінету то можна замовити дублікат та він буде дійсний. Але доступу в мене немає та не помятаю на яку електронну реєструвався. Бо це було у 2018році. Порекомендували написати у розділі хелп, та попросити змінити електронну, а вони прислали вимоги надати електронну на яку реєструвалися. Якесь замкнуте коло. Хтось відновляв доступ до аккаунту?
-
появились и на 27,28,29
-
а на детей даже 7
-
сейчас есть шесть мест в консульство Торонто на 21 и 22 декабря
-
Дякую
-
І про попереднє одруження, і про розірвання попереднього шлюбу? Про поточний шлюб, саме собою
-
Для AOS нет Для PR нужны
-
Теж саме...Може у них залишились різдвяні квоти?))
-
11.15 тиша.
-
@OstapBosak Підкажіть будь-ласка 🙏🏻 Збираємо документи для подачі на PR по AOS. Чи треба надавати витяг про попередній шлюб (укладення і подальше розлучення)? Дякую
-
Поки що нічого не оголошували. Я думаю буде який транзитний період - треба слідкувати за новинами від IRCC
-
Через webform
-
Дуже дякую, бо мала сумніви з цього приводу. Дякую!
-
На візи вкахується місяць, на ПР день. Тому пара днів навіть і не видно буде. Але теоретично якщо багато або сильні розбіжності, тим більше якщо в якісь країни де щось коїлось в ті періоди - це може бути проблемою
-
Там немає вимоги мати досвіду суто по тому НОКу, там є вимога до рівня НОК по якому має бути довід. Тобто він може не співпадати, головне щоб TEER по таблиці підходив (переважно досвід має бути в тому ж або нижчому НОК)
-
А як на лінкедін?
-
Це для nationwide for high-wage positions, вірно?
-
Там написано що з 18-54 треба здавати. Відповідно з 55 здавати не треба
12 Jan 2024, 17:45
Post 15651 of 390449
less than a minute ago