PR CUAET
-
@OstapBosak Остапе, підкажіть, будь ласка, чи можна щось зробити в такій ситуації: у дітей закінчується дія паспортів і, відповідно візітор рекордс та охіп, через 2 тижні. Нові паспорти зробили і ще на початку лютого подали аплікації на нові стаді перміти. Але поки повна тиша. Чи можливо якось вплинути на це, чи тільки чекати? І охіп без нових документів не поновлять, вірно?
-
Звучить як мрія я в Калгарі
-
🏥Лікар у Ванкувері який робить мед екзамен для IRCC у той же день або наступний без апойтмента.🙌🙌🙌 City: Vancouver Name: Simon KO Address: Mandarin Health Centre, 110 Keefer St, Chinatown Plaza, British Columbia V6A 1X4 Telephone: +1 (604) 688-9795 Spoken Languages: Cantonese,English,Korean,Mandarin Офіційний сайт: secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
А если не вложились в эти даты?
-
Дякую)
-
В Україні не забирають, а тут на сайті написано начебто забирають
-
Може хто підкаже, хочу зробити другий паспорт, перший забирають поки будуть робити чи ні?
-
Вам можно возобновить статус, но это можно сделать, если не прошло 90 дней после истечения срока визы. Смотрите подробную инфо по ссылке: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/visitors/restoration-status.html
-
Можливо хтось знає дозволяють залишати перший паспорт? Якшо я відразу прикріплю заяву з проханням залишити?
-
Можно зателефонувати в імміграційний центр IRCC TEL 1(888) 242-2100 , та запитати у них який статус вашої анкети та чому до сих пір немає номера анкети. Вони вам пояснять по телефону, а також надішлють необхідну інформацію на вашу електрону адресу
-
Нет. Напишете там заявление и паспорт остаётся у вас. У меня и у детей по 2 действующих паспорта.
-
Кто-то поймал слот сегодня в Торонто консульство ?
-
Та хто зна, можливо поки роблять, в консульство перший раз піду
-
Вы мене зрозуміли😁