PR CUAET
-
Може хто підкаже, хочу зробити другий паспорт, перший забирають поки будуть робити чи ні?
-
Вам можно возобновить статус, но это можно сделать, если не прошло 90 дней после истечения срока визы. Смотрите подробную инфо по ссылке: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/visitors/restoration-status.html
-
Можливо хтось знає дозволяють залишати перший паспорт? Якшо я відразу прикріплю заяву з проханням залишити?
-
Можно зателефонувати в імміграційний центр IRCC TEL 1(888) 242-2100 , та запитати у них який статус вашої анкети та чому до сих пір немає номера анкети. Вони вам пояснять по телефону, а також надішлють необхідну інформацію на вашу електрону адресу
-
Нет. Напишете там заявление и паспорт остаётся у вас. У меня и у детей по 2 действующих паспорта.
-
Кто-то поймал слот сегодня в Торонто консульство ?
-
Та хто зна, можливо поки роблять, в консульство перший раз піду
-
Вы мене зрозуміли😁
-
після всього того, що тут відбувається не тільки слідкуючи слони будуть
-
Были
-
А що це значить? Є вільні слоти на ці дні?
-
Слідкуючи слони 👀🐘👀🐘
-
Словили в Торонто
-
Походу :)
-
В такому случае надо как можно скорее проконсультироваться с paralegal по иммиграционным вопросам, но обратиться к хорошему профессионалу. Действовать надо быстро, иначе это считается нарушением закона и легального нахождения в стране
-
Когда будут слідкуючи слони?