PR CUAET
-
Прийшов слот по е-черзі. Реєструвалася в перший день, коли запустили цю чергу. Так що черга почала працювати. Зловити самостійно слот мені не вдавалося , я їх навіть ніколи не бачила.
-
Ні, не робив ніяких дій.
-
Фонд продовжує закуповувати та доставляти подарунки та гостинці хворим діткам.
-
Та щось не бачу... Чи не там шукаю?
-
Порадьте, чи є десь слухати новини провінціі украінською. Чи англійською. Франсе ще не виходить 😬 розуміти
-
В якому консульстві?
-
Підкажіть будь ласка, ви paystubs and bank statement and reference letter подавали за обох ( чоловік та дружина) чи лише на заявника?
-
У мене хлопець декілька місяців чекав ВЕС, то ж думаю треба зачекати
-
Нет там такой даты.
-
Из списка на Канада.ка только
-
Ми ні, DIP 27 березня. Чекаємо разом з вами 😉
-
Откуда звонили
-
Це було о 9-й вечора в Реджайні. Випадково зайшла перевірити й вільних дат було не менше 10 на наступний тиждень.
-
Будь ласка підкажіть, в переліку документів на новий паспорт є документ-підтвердження адреси проживання в Канаді. Що підійде? Виписка з банку підійде, де буде зазначена адреса та імʼя?
-
Спасибо большое!
-
На официальном сайте все расписано. Бросаю ссылку на Эдмонтон edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Всім привіт, маленький апдейт: 10.11.2023 подача 22.12.2023 запрос на біометрію( але заплатив за одну і треба було заплатити за другу бо двоє людей в заявці) 01.05.2024 запрос на другу біометрію.
-
І якраз після цього отримала імейл, що вони евалюють до 29 травня. Тож майже 2 місяці)) Добре, що мені не до спіху
-
Підкажіть, де переклад зробити довідки з Польщі для PR ?
-
Доброго ранку. Підскажіть будь ласка на Федеральному етапі на початку лютого здали біометрику і медицину, і досі тиша ( Чи це нормально?
12 Jan 2024, 17:45
157123/439029
3 minutes ago