PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, ви paystubs and bank statement and reference letter подавали за обох ( чоловік та дружина) чи лише на заявника?
-
У мене хлопець декілька місяців чекав ВЕС, то ж думаю треба зачекати
-
Нет там такой даты.
-
Из списка на Канада.ка только
-
Ми ні, DIP 27 березня. Чекаємо разом з вами 😉
-
Откуда звонили
-
Це було о 9-й вечора в Реджайні. Випадково зайшла перевірити й вільних дат було не менше 10 на наступний тиждень.
-
Будь ласка підкажіть, в переліку документів на новий паспорт є документ-підтвердження адреси проживання в Канаді. Що підійде? Виписка з банку підійде, де буде зазначена адреса та імʼя?
-
Спасибо большое!
-
На официальном сайте все расписано. Бросаю ссылку на Эдмонтон edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-vid-16-rokiv
-
Всім привіт, маленький апдейт: 10.11.2023 подача 22.12.2023 запрос на біометрію( але заплатив за одну і треба було заплатити за другу бо двоє людей в заявці) 01.05.2024 запрос на другу біометрію.
-
І якраз після цього отримала імейл, що вони евалюють до 29 травня. Тож майже 2 місяці)) Добре, що мені не до спіху
-
Підкажіть, де переклад зробити довідки з Польщі для PR ?
-
Доброго ранку. Підскажіть будь ласка на Федеральному етапі на початку лютого здали біометрику і медицину, і досі тиша ( Чи це нормально?
-
mfa.gov.ua/news/mifi-ta-fakti-shchodo-rishennya-pro-timchasove-prizupinennya-prijomu-novih-zayav-shchodo-nadannya-konsulskih-poslug-dlya-cholovikiv-za-kordonom
-
У меня вопрос, просто интересно ваше мнение или кто-то знает наверняка, будет ли влиять посещение курсов французского на получение сертификата от Квебека?
-
Первый раз в декабре да, не знаю надо было ли, но на дозапрос только свои!
-
Скільки років дитині? Ми літали внутрішнім рейсом з такими паспортами жодних проблем не виникало.
-
Зрозуміло. Тоді тільки з дитиною летіти, так.
-
14 років, дякую за відповідь
12 Jan 2024, 17:45
157129/438337
4 minutes ago