PR CUAET
-
Хештег #новини Коротко про зміни в законі про забезпечення прав військових на соціальний захист, який має прямий & опосередкований вплив на майбутню мобілізацію. При підготовці матеріалу використовувалися текст закону 3621-IX. Якщо вам не по темі - проходимо повз. (Особливо іронічно це чути від людини яка декілька днів тому писала про дипломатичний корпус України в Коломбо).
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка. Маю трохи більше року стажу роботи в Альберті за спеціальністю електрика, з березня минулого року. Того ж року в липні отримав ліцензію джонімена за скороченою програмою від Трейда. Склав іспит CELPIP : 6,8,7,7. Намагався вчора зробити профіль в Експрес Ентрі, після заповнення усіх даних система видала, що я не відповідаю жодній з програм ЕЕ, не відповідаю мінімальним якимось крітеріям. Може, це тому, що почав працювати електриком без ліцензії, а отримав її пізніше? Може, вони рахують стаж роботи тільки з моменту отримання ліцензії джонімена? Дякую! До речі, сподівався на Сanadian Experience Class…
-
Я ловила з аккаунта чоловіка теж. Треба активувати через дію чи банк.
-
Доброго дня. Таке питання: подався на федеральний етап зі старим паспортом 3 тижні тому. Зараз отримав новий, в пояснювальному листі сказав що вишлю новий як отримаю. Але моя аплікація закрита. Куди відіслати скан нового паспорта,чи чекати запиту від офіцера?
-
Правила для всех одинаковые как для участников чата так и для модераторов. В приоритете новости с сайтов правительства Канады, в этой ветке можно ещё обсуждать закон о мобилизации. Все остальное во flood. Также недопустимо неуважение и даже косвенные признаки неуважения к кому-либо. Нужен конструктив!
-
Анастасия здравствуйте 🤣🖐🏼
-
📍Спільното, нагадую всім - наразі невідомі інші варіанти як зловити слот в консульство, окрім як самостійно через дію (чи для свого близького родича - дружини,чоловіка, дитини, іноді батьків, з правом передачі слота на місці в консульстві, підтверджуючи родинний звʼязок). Всі пропозиції «дістати слот» від рандомних людей в чаті не перевірені жодним чином і ви співпрацюєте з ними на свій власний ризик. Перевіряйте інформацію і не ведіться на скам!
-
go.mfa.gov.ua/
-
Ви #новини в гілці побачили, певно, лише сьогодні. І всю інформацію про майбутню мобілізацію України і зміни українського законодавства у звʼязку з майбутньою мобілізацією черпаєте виключно з сайтів уряду Канади🙂 залишайте конструктив🤝
-
Спочатку він подався і отримав провінційну, потім я. Хоча консультант сказав, що можна обом одразу подаватись нічого страшного. На федеральний етап подавались з моєю провінційною.