PR CUAET
-
Давайте тут тоже делиться опытом кто на каком этапе подачи на ПР? И вообще уже подался кто-то или нет?
-
Дякую Вам!
-
Зносини і взаємозалежність 2 податкових систем певно резонніше питати в гілці податків.
-
Так, ви праві
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, як писати заяву, щоб залишити старий закордонний паспорт. Може в когось є посилання на бланк. Дякую
-
Ви можете спробувати, але якщо ви не підпадаєте під загалі вимоги, то ви отримаєте відмову (швидше за все)
-
Гена досить, ви так багато пишите і такі непотрібні речі, що вже неможливо вас читати. Відпочиньте.
-
Дякую!
-
Електрик - Тір 2
-
92,5 fm
-
Доброго дня) Підкажіть, будь-ласка, чи можна було включати витрати на каву, обіди у бізнес витрати, якщо самозайнятість в Uber?
-
Какой у вас нок?
-
почитайте вище люди багато писали.
-
t.me/prcuaet/47654/172772
-
В вас бали зараховані за освіту партнера ?
-
Бо мені сказали що можна, а я читаю офіціальний сайт і бачу тільки що для тих можна хто після 4.02
-
Тільки 3 учасників поділилися контактами
-
Скажіть будь ласка, податися на продовження ворк перміт для тих хто отримав куает до 4 лютошо теж можна без оплати до 31 червня?
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка чи на даний час можна завірити диплом на людину чоловічої статі? Бо раніше можна було на будь-яку людину завірити навіть не родича.
-
І в мене і в дитини по 2 паспорти. Я писала заяву, що хочу собі лишити обидва і нічого не анульовували.
12 Jan 2024, 17:45
157242/440420
22 minutes ago