PR CUAET
-
Електрик - Тір 2
-
92,5 fm
-
Доброго дня) Підкажіть, будь-ласка, чи можна було включати витрати на каву, обіди у бізнес витрати, якщо самозайнятість в Uber?
-
Какой у вас нок?
-
почитайте вище люди багато писали.
-
t.me/prcuaet/47654/172772
-
В вас бали зараховані за освіту партнера ?
-
Бо мені сказали що можна, а я читаю офіціальний сайт і бачу тільки що для тих можна хто після 4.02
-
Тільки 3 учасників поділилися контактами
-
Скажіть будь ласка, податися на продовження ворк перміт для тих хто отримав куает до 4 лютошо теж можна без оплати до 31 червня?
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка чи на даний час можна завірити диплом на людину чоловічої статі? Бо раніше можна було на будь-яку людину завірити навіть не родича.
-
І в мене і в дитини по 2 паспорти. Я писала заяву, що хочу собі лишити обидва і нічого не анульовували.
-
Нічого не буде. Можна селитись і працювати на всій території США
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка по такому питанню. Spouse (не основний аплікант) має освіту, але вона ще не затверджена (ICAS дуже затягує), але ми вже отримали ItA і без цього. Коли ми вказуємо його освіту і вибираємо, що немає ECA, на етапі підкріплення документів чогось все одно треба завантажити для spouse Education документи. Додати туди просто переклад диплому?
-
Мій бухгалтер подавала теж 8 березня мої декларації. Tax refund давно отримала. GST credit нарахований до виплати 3 травня (тож іще не отримала)
-
А хтось анульовував паспорт в посольстві після його закінчення? В Україні коли я робила 2-й закордонний сказали обов'язково це зробити після закінчення терміну дії. Поділіться досвідом, будь-ласка
-
Канадська податкова має якесь відношення до штрафів тцк чи можна за це не переживати?
-
здається писали, що можна використати прострочений сертифікат з мови, якщо використовували його
-
Народ, скажіть , цей чарівний час, коли в Едмонтоні є слоти, - це 19.00 за Едмонтоном? Хто ловив підкажіть, будь ласка.
-
попробуйте обратиться к каком-то консультанту, возможно все же не нужно будет сдавать новый тест (я не уверен) самое страшное, что у номинации есть срок годности и если он выйдет, а документы не примут, тогда все по новой нужно делать..
12 Jan 2024, 17:45
157250/427434
2 minutes ago