PR CUAET
-
А хтось анульовував паспорт в посольстві після його закінчення? В Україні коли я робила 2-й закордонний сказали обов'язково це зробити після закінчення терміну дії. Поділіться досвідом, будь-ласка
-
Канадська податкова має якесь відношення до штрафів тцк чи можна за це не переживати?
-
здається писали, що можна використати прострочений сертифікат з мови, якщо використовували його
-
Народ, скажіть , цей чарівний час, коли в Едмонтоні є слоти, - це 19.00 за Едмонтоном? Хто ловив підкажіть, будь ласка.
-
попробуйте обратиться к каком-то консультанту, возможно все же не нужно будет сдавать новый тест (я не уверен) самое страшное, что у номинации есть срок годности и если он выйдет, а документы не примут, тогда все по новой нужно делать..
-
t.me/prcuaet/117894/173820
-
Та сама історія, тільки не вистачило іншого документа. Тобто не попросили додати, а просто відмінили всю анкету...а тепер треба перездавати IELTS бо вже вийшов термін...халепа
-
Наскільки я помятаю то дві різні форми, але так все заповнювати і відправляти
-
Дякую, бо якраз теж обшукую весь інтернет і не можу знайти.
-
Оль, а когда ты словила?
-
Я шукала на сайті посольства - не знайшла. В групі підказали що вони на місці її дають і там заповнимо
-
В Ніску та Ледуку, наскільки мені відомо, не діють Rural програми
-
6 місяців
-
Дякую😌
-
Але ви вказали в розділі освіта, або в Personal history як Education?
-
там на самом документе написано мы получили в конце января, а заканчивается в июле, то есть срок очень маленький
-
А який срок номінації?
-
t.me/prcuaet/19036
-
Я думаю можна,там же є у переліку, refugees, хоча в нас інша програма, але...
-
Я перенесла ваші питання у відповідну гілку
12 Jan 2024, 17:45
157265/431637
28 minutes ago