PR CUAET
-
t.me/prcuaet/117894/173820
-
Та сама історія, тільки не вистачило іншого документа. Тобто не попросили додати, а просто відмінили всю анкету...а тепер треба перездавати IELTS бо вже вийшов термін...халепа
-
Наскільки я помятаю то дві різні форми, але так все заповнювати і відправляти
-
Дякую, бо якраз теж обшукую весь інтернет і не можу знайти.
-
Оль, а когда ты словила?
-
Я шукала на сайті посольства - не знайшла. В групі підказали що вони на місці її дають і там заповнимо
-
В Ніску та Ледуку, наскільки мені відомо, не діють Rural програми
-
6 місяців
-
Дякую😌
-
Але ви вказали в розділі освіта, або в Personal history як Education?
-
там на самом документе написано мы получили в конце января, а заканчивается в июле, то есть срок очень маленький
-
А який срок номінації?
-
t.me/prcuaet/19036
-
Я думаю можна,там же є у переліку, refugees, хоча в нас інша програма, але...
-
Я перенесла ваші питання у відповідну гілку
-
Так, електрик це ТEER 2, тобто результату тесту повинно вистачити. Єдина причина відмови, я так думаю, це тільки те, коли отримана ліцензія… Більше логічних пояснень, на жаль, не бачу…
-
Ні, бо вона не підтверджена, ми із самого початку не вказували
-
Може хтось робив завірення диплому у консульстві після припинення консульських послуг для чоловіків? Чи завіряють на даний час усім?
-
Просто платити вже не допоможе. Потрібно відповідати загальним вимогам, щоб продовжили ворк перміт
-
У мене також 2. Дія одного скоро закінчиться, тому й питаю що з ним робити. Сину буду також писати заяву щоб залишити старий на час виготовлення нового, але ж його дія також закінчується скоро. Просто залишати і все?
12 Jan 2024, 17:45
157270/391677
3 minutes ago