PR CUAET
-
1. А якщо за CEC? 2. На якому етапі аплікації треба вказувати на який стрім хочеш?
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, чи потрібно відкликати свій ЕЕ профіль , якщо вже подався на федеральний етап по АОS?
-
Разве консульство вообще имеет такую функцию? Дипломы разве не через wes?
-
О как, значит мне так везет. Три месяца ловлю и никак…
-
Також перечитайте, що я написала.
-
🙆♀️
-
Я тільки на телефоні лапав)
-
Значит, буду дежурить чаще в этой группе🥰
-
Ото тому люди не можуть і зробити пасспорт бо у когось до 28-29 року дійсний а вони вже роблять нові!!
-
СЕС не вимагає пруф оф фандз. Можете написати яку саму маєте на карті - або що вказано в оферу В документи підвантажити ЛоЕ і пояснити що по СЕС виписки з банків про proof of funds is not compulsory
-
Сподіваюсь процес пійде швидше для вас
-
Мені так само в консульстві сказали що при отриманні нового старий заберуть бо дата закінчилась (Не зважаючи на те що він подовжений до 28 року)
-
Ми незнаємо, але 27 лютого прийшли всі дозапити, ми все поздавали, прикріпили і знову тиша🫠
-
Я запитаю в консульстві чи анульовують вони паспорт якщо просто принести його. Мій не біометричний скоро закінчиться, не знаю що з ним робити, ну і в Україні мені сказали обов'язково його анулювати
-
Дякую 🙏
-
Често говоря не думаю, поскольку они будут по этой программе давать CSQ on humanitarian reasons
-
Перш за все почитайте повідомлення - паспорт продовжений до 28 року. Такий паспорт не всі країни признають
-
Так, з різних акаунтів☺️
-
Вітаю усіх! Будь ласка, підкажіть, якщо у когось була подібна ситуація. Моя мати заїхала в червні 2022р в Канаду на підставі CUAET, але тому що її паспорт був дійсний тільки до березня 2024 , їй надали Work permit тільки до дати закінчення паспорту - березня 2024. В лютому 2024 р. Ми подали документи на Temporary resident visa- for open work permit заздалегідь- 45 днів до закінчення дії її паспорту та work permit. Але їй відмовили, очевидно, що не розібралися, що вона заїхала по CUAET. Зараз вона без статусу і кажуть треба відновлювати статус та подавати на Work permit, але їй 73 роки хворіє Тому працювати вона не зможе та роботодавця ми не знайдемо. Будь ласка, напишіть, що робити, як правильно зараз подовжити її статус перебування в Канаді? Дякую усім, хто напише 🙏
-
Проблема в том, что в то время ~6 по Вану по дороге домой , поэтому только с телефона. А на протяжении для с ПК смотрю и ничего🤦♀️
12 Jan 2024, 17:45
21 minutes ago