PR CUAET
-
Ото тому люди не можуть і зробити пасспорт бо у когось до 28-29 року дійсний а вони вже роблять нові!!
-
СЕС не вимагає пруф оф фандз. Можете написати яку саму маєте на карті - або що вказано в оферу В документи підвантажити ЛоЕ і пояснити що по СЕС виписки з банків про proof of funds is not compulsory
-
Мені так само в консульстві сказали що при отриманні нового старий заберуть бо дата закінчилась (Не зважаючи на те що він подовжений до 28 року)
-
Ми незнаємо, але 27 лютого прийшли всі дозапити, ми все поздавали, прикріпили і знову тиша🫠
-
Дякую 🙏
-
Често говоря не думаю, поскольку они будут по этой программе давать CSQ on humanitarian reasons
-
Так, з різних акаунтів☺️
-
Вітаю усіх! Будь ласка, підкажіть, якщо у когось була подібна ситуація. Моя мати заїхала в червні 2022р в Канаду на підставі CUAET, але тому що її паспорт був дійсний тільки до березня 2024 , їй надали Work permit тільки до дати закінчення паспорту - березня 2024. В лютому 2024 р. Ми подали документи на Temporary resident visa- for open work permit заздалегідь- 45 днів до закінчення дії її паспорту та work permit. Але їй відмовили, очевидно, що не розібралися, що вона заїхала по CUAET. Зараз вона без статусу і кажуть треба відновлювати статус та подавати на Work permit, але їй 73 роки хворіє Тому працювати вона не зможе та роботодавця ми не знайдемо. Будь ласка, напишіть, що робити, як правильно зараз подовжити її статус перебування в Канаді? Дякую усім, хто напише 🙏
-
Ще раз прочитайте що я написала Ок розжую Паспорт закінчується 06.2024 7 місяців ловила слот , зловила подала на нові Нові чекати 3-6 місяців Візитор рекорд і хелс карта все до 06.2024 Подовжили штампом до 2028 року що б податись на нові документи поки чекати новий паспорт Але це подовження тимчасове явище , при отриманні нового паспорту старий заберуть бо по датам він закінчиться (а те що подовжений штампом це не має значення) Так зрозуміло ?
-
Можна вказати річну, можна помісячну. Можна, як вказали зверху пропустити якщо пустить система В вас пре ІтА чи пост ІтА?