PR CUAET
-
calendly.com/bosakimmigration
-
Кликнете на профиль, там будет RCIC и ссылка
-
У меня тоже так было, надо кликнуть на форму, она у вас загрузится, но не откроется, выдаст ошибку. Тогда откройте папку на компьютере- Downloads , кликнете на эту форму и нажмите правой кнопкой мыши на Open with - adobe acrobat DC. И у вас откроется эта форма, сохраните ее , но всегда придется открывать так, как я вам написала
-
Підкажіть, якщо після подачі на гуманітарну програму мені подовжили ворк перміт. Чи потрібно його надавати до офісу IRCC?
-
Так, подали дані та копії нового паспорту, та додали копії старого паспорту. Подавали на temporary resident visa. Вони написали: according to our records, your status expired 13 March, 2024. So our office unable to process your application. Але ж ми подали документи за 45 днів до закінчення старого паспорту . Що робити, підкажіть, будь ласка 🙏
-
Люди, в мене питання - нащо ви ловити слоти , а потім від них відмовляєтесь ? Це якийсь жарт чи що? Дехто по пів року не може зловити ….. Просто немає слів.
-
Вони відкривають систему для бронювання о 5:00 за Едмонтоном, але наразі доступний лише 2026 рік Моніторю майже щодня )