PR CUAET
-
Підскажіть будь ласка. Я ще не зареєструвала акаунт в CRA намагалася це зробили та мене тепер заблокувало. Більше тижня намагаюся додзвонитися до них та безуспішно, по 2 години на лінії і нічого. Можливо є якісь інші шляхи розблокувати акаунт? Що робити?
-
Дякую
-
І скільки чекати на новий паспорт 🪪?
-
Сьогодні будуть слоти?
-
Нема ніяких процесів "податися за 45 днів до закінчення паспорту" - ви так наполегливо про це пишите, але це не має значення. Зараз у вас є змога податися в межах 90 днів прострочення на поновлення статусу і відразу на статус. Але не на воркперміт - бо після 31.03.2024 на просто на воркперміт CUAET податися не можливо. А по загальному переліку нема для вас варіанту. Тому подавайтеся на розширення статусу як візітер - на візітеррекодс. Будете по аплікації гарантувати повне фінансування своєї матері . Державної мед страховки в неї вже не буде.
-
Где можно отслеживать аппликацию по временному номеру?
-
Доброго дня 🇺🇦 Може хто підкаже за яким принципом продовжують WP? Ми з дружиною подались на зняття обмежень з WP і отримали новий WP без обмежень в плані місць робити, але по ті ж самі дати , що і були. Багато знайомих, хто подавав так само і їм продовжили WP ще на 3 роки. Буду дуже вдячний за відповідь. Всім гарного дня!
-
Як саме подаватися на цей розширений статус візітор?
-
Мати боїться подавати цю програму - family reunification, бо каже, що не буде отримувати українську пенсію
-
Дуже дякую за відповідь. Забула написати , що ми також подали однакові анкети на temporary resident visa для мого батька, то йому прийшов лист онлайн , що продовжують work permit until August, 2024 , але фінальне рішення ще не прийшло. Що робити? Можливо треба їм написати, що неправильно подали документи на візу, а треба було на подовження work permit. Напишіть, будь ласка, як правильно зараз діяти з батьком?
-
Як у вас швидко пішло!
-
Нигде. Но хоть знать что они эту аппликацию имеют
-
-
Уже есть люди кто получил с Квебек AOR читайте выше
-
Они не видят вообще апликацию. Я просила временный номер