PR CUAET
-
Сама не знаю, але чула комусь просуміровали
-
Тоді треба давати довідку, якщо ви не буди підряд - то ні
-
Вам треба бути у країні 6 місяців підряд тільки
-
Меньше 6 підряд, але десь 7 вкруг
-
Так. Там заява. І все інше як у всіх
-
Я намагаюся зробити через Болгарію. Писала до поліції. Відправили до суду. Писала у суд. Відправили у Мінʼюст. Написала їм. Прийшло , що заявка сабмит. Але дві неділі поспіль тиша. Продублювала все по кругу. Суд написав, що відправили мої доки до Мінюсту вже самі. Я знов отримала сабмит. І знову тиша. В Канаді отримати в болгарському посольстві можна. Тільки їхати самому і забирати самому. Оплачувати тільки у них. 20 сад. Якщо мені не пришлють, я знаю що зроблю тут. Виконання-тиждень. Не хотілося ліняти на гроші. 4 людини квиток туди назад, через неділю 4 квитка туди назад. Найменша сума 1600 сад.😡😡😡плюс 4 людини два дні тіряють у зарплатні і потім знов. Тому 3000 в круг довідки вийдуть платинові
-
Запитуйте у сімейного лікаря
-
Зараз вам цього ніхто не скаже, бо інфи ще немає на оф сайті
-
Нічого особливого. Вони відкриють конверт і самі зрозуміють що це. Там одне маленьке приміщення.
-
Благодарю)
-
Доброго ранку. Хтось робив довідку з Англії? Як швидко отримали?
-
Дякую, я це вже читала, просто думала, що можливо хтось її дійсно отримав, хочу взнати наскільки це довго і складно)
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/medical-police/police-certificates/how/bulgaria.html там написано, що можна через посольство
-
Народік, підкажіть, будь ласка, хоть хтось робив довідку про несудимість з Болгарії? Чи можна її отримати через БГ посольство?
-
Дякую!
-
Для Торонто ця
-
та адресу на яку вам потрібно відправити
-
Так по ноку должно быть аналогично. Вы должны подтвердить 1 год стажа по профессии , на которую у вас есть джоб офер
-
Я имею ввиду- «отдел иммиграции», «на оформление справки о несудимости в скором порядке» или как внести определенность назначения письма?
-
Так, це зрозуміло. Питання більше стосується мого NOC
12 Jan 2024, 17:45
Post 15747 of 387358
less than a minute ago