PR CUAET
-
Дякую!
-
Спасибо!
-
-
Спасибо большое! А сайт IRCC?
-
Добрый день. Нахожусь в Торонто. Прочитал процедуру получения справки «Для отримання довідки Вам слід подати: 1) Оригінал паспорта громадянина України для виїзду за кордон; 2) Заяву ( .docx , 13.96 Кб ) встановленого зразка; 3) Сплатити консульський збір. (80кад) 4) электронный вариант справки из дии . Остались вопросы. Мне нужно оригинал паспорта им отправить по почте? Не увидел реквизиты для оплаты консульского сбора- подскажите, пожалуйста, где их найти? Адрес почтовый совпадает с физическим консульства Украины в Торонто? Какие пометки на конверте делать? В какой отдел отправлять/кому? Вкладывать обратный конверт с адресом?
-
Доброго дня) підскажить , чи можна ануліровати заяву в WES( она ще не обраблялася, немає всіх документів) та повернути кошти, що заплатила в WES?
-
І ще будь ласка питання, після здачі біометрії чи потрібно мені досилати на веб-форму якісь докази того що я її здала? Чи просто сходити здати і чекати?
-
Підскажіть будь ласка лайфхак, як спіймати слот на новий паспорт в Оттаві. Багато разів заходив там завжди пусто.
-
Нотаріально нічого не треба
-
Доброго дня всім. Підкажіть чи потрібно здавати біометрію дитині 10 років, на федеральному етапі? Я прочитала на сайті що потрібно здавати тільки від 14 до 79 років. Чи правильно я зрозуміла цю інформацію, чи можливо в когось є інша? Дякую.