PR CUAET
-
Є, мій чоловік. В групі також писали багато, що тиша
-
Так там інформація про всі альбертівські програми, а не конктретно про аос... Також читайте які зміни..
-
Раніше в цьому ж чаті читала, що змінювати роботу та НОК начеб то можна в рамках AOS, з дозволу офіцера.
-
Була інформація про зміни, які вступають у силу з 1 Травня🤷♂️
-
Доброго дня, а є такі хто продовжував ВП в кінці березня і досі жодного повідомлення? Чи тільки ми такі візунчики((
-
Ми подавалися 30.03
-
усі подались +- початок березня
-
Вітаю вас🎉
-
Они подавались до 31 марта?
-
А собі ви продовжували?у вас скоріше все?
-
Дякую
-
Всем привет! Хочу поделиться одним из тестов по listening (это шестое задание из шести). Если будем интересно, скину сюда вопросы и ответы👍можем обсудить вместе.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка в якій годині та за яким часом ловити Оттаву?
-
Я вже отримала поштою новий, а в чоловіка тиша. Чекаємо і сподіваємося що йому також продовжать
-
Після подачі, через майже три місяці розгляду повернули...
-
Да Я брату подала 11.03 и тишина
-
Я розумію,я їх тоже питав - коли я фізично буду в них Це був тільки один варіант за конверт ні слова .
-
Сьогодні в Торонто видавали паспорти чоловікам. Також люди були на оформлення паспортів з живої черги. Зі слотами було десь 4-5 людини
-
Тот конверт что я писал , нужно нести или отправлять в консульство Торонто)))
-
Там навіщось часовий пояс по грінвічу. Я теж відправила 6 листопада о 8 вечора - а мені пише 7 листопада
12 Jan 2024, 17:45
157772/435869
3 minutes ago