PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка, довідки про несудимість завантажувати в additional documents? Чи є окремий розділ, не можу знайти. Також треба завантажувати моє і сестри свідоцтва про шлюб, якщо так, то теж в additional supporting documents?
-
А шо їм не сподобалось?
-
Привіт Підкажіть де почитати план дій коли у дитини новий закордонний паспорт? Треба ж переставити стаді перміт
-
Там має бути police certificate здається
-
British columbia
-
Просто паралельно дуже багато процесів, і в коледж подалась і ПР і Перміти і ось така прикра помилка...
-
І мені напишіть також будь ласка про 5%
-
Добрий день мені потрібна довідка з України. Чи могли б мені з тим допомогти?
-
Що ви маєте під "переставити"?
-
Там э police record. В другому випадаючому списку. Не в першому.
-
Є такі і серед тих, хто подавався у лютому
-
Я подавала для себе 14 березня на продовження WP і мені буквально прийшло за 20 днів (тобто дуже бистро). Для чоловіка я подавала 15 березня на WP і йому ще до сіх пор результату поки що немає, лише поки що є тимчасовий на півроку як вони зазначили в електронному повідомленні.
-
Ця змога закінчилася 31.03.2024
-
Не можу знайти, все перевірила
-
а навіщо ви додавали диплом?
-
Біометрію здавали вже? Був запит?
-
В забукала чергу 16 листопада, сьогодні отримала слот по е- черзі . Два місяці чекала ,що прийде якесь сповіщення, а потім зрозуміла, що все рівно лотерея . 4 місяця намагалася піймати слот, але навіть ні разу не бачила як він виглядає.
-
І мені актуально Я буду дуже вдячна. Бо незнаю що робити. У мене заявка нова і я немаю номеру справи щоб подавати через веб форму. Якщо хтось має досвід поділіться будь ласка. Якщо досилали документи, інформацію, додавали оригінали і так далі Дякую
-
Привіт Хочу спитати Якщо селфемплойд (фріланс ІТ з сша) то бізнес номер треба відкривати коли перевалює за 30000 в рік чи в квартал? Бачила різну інформацію в різних джерелах та заплуталася
-
Шукала, не знайшла. Підскажить по мед бенефітам: якщо змінювати провінцію, то треба їх оновлювати, чи вони згорають. Чи діють не по всім провінціям?
12 Jan 2024, 17:45
157804/430194
2 minutes ago