PR CUAET
-
Ну ви вже нічого подіяти не зможете. Офіцер взагалі може відмовити в видачі ворперміту. Але я не чула про відмови тим, хто мав такий лист POE. Вже прилетіте і це узнаєте в аеропорту. Якщо відмовлять - просите видати візіторрекодс. З ним ви отримаєте страховку та фіндопомогу, поки будете чекати на ворперміт, на який подадите із середини Канади до 31.03.2024
-
Ми подавали аплікацію на початку березня 2022, візітор візи отримали в січні 2023. Так от з приводу листа , його немає ні в особистому кабінеті ні на пошті. В кризову форму писали , вони точної відповіді не дали . Тепер переживаємо, що без цих листів офіцер не дасть ворк перміти в аеропорту..
-
Приходив. Але це було ще для аплікацій , поданих до липня 2022. Тоді ще візи надавали до кінця дії паспорту. Після липня вже виникли візи з типом Воркер і це у більшості було пов’язано і з видачею ворпермітів та з відповіддю «так» у анкеті на бажання працювати.
-
Можна. Подавайтесь та їдьте. Головне, щоб віза була діюча для повернення. А у вас щей і ворперміт буде діючий. До речі - оба воркперміта діють до свого строку, скільки б їх не було. Навіть якщо ворперміт вже не діє а віза діє - вас все рівно повинні пустити як візітера до 6 місяців прибування .
-
Будь-ласка підкажіть номер телефону, за яким Ви звонили
-
Вітання всім і подяка! Нас уже 12 000 участників! За 6 місяців! 1. Прошу ділитися своїм досвідом, проблемами і головне методами їх вирішення. 2. Також попрошу додавайте сюди своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах і каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. P.s. В чаті багато пересланної та не провіренної інформації, тому будь-ласка все перевіряйте самі. Також рекомендую звертайтесь за консультацією до міграційного єксперта @OstapBosak. Остап тут уже відповів на тисячі питань і допоміг багатьом
-
Мені цікаво чи можна податися на ворк перміт повторний у Канаді й виїхати за межі країні? Бо я не хочу його чекати півроку, працюю віддалено. Адресу поштову маю, тобто є куди його в Канаді отримати, а потім мені його можуть переслати. Хтось пише, що треба бути в Канаді, хтось пише що ні, бо якщо діє старий перміт - то їдь собі куди хочеш + віза до 2027 року
-
Вітаю. Є питання: отримав BIL 22.11.23, подав заявку на біометрію у Львів, того ж дня ([email protected]). Підтвердження реєстрації не отримав, зворотнього звʼязку немає. 05.12.23 подав повторно, оскільки ніякої реакції. Мій дедлайн згідно BIL : 23.12.23. Чи повинно приходити підтвердження? Що робити?
-
Смотрите в смс
-
Привіт!Чи заповнював хтось IMM0149 details of government employment?розкажіть будь ласка деталі
-
Доброго дня. Які копії документів, переклади та аплікації потрібно завіряти у нотаріуса? А то читаю одне, а нотаріус говорить інше
-
в аккаунті GC Key є така можливість. але це ви можете зробити після отримання AOR.