PR CUAET
-
Знову ж таки, незрозуміло, чому пишеться, що обов'язково треба оновити свої данні саме з 18 травня? В законі прописано, що оновити свої данні треба з "протягом 60 днів з дня набрання чинності указом Президента України про оголошення мобілізації, затвердженим Верховною Радою України" тобто фактично з 13 серпня
-
1.Збір документів ,перекладів, референс листів від друзів,родичів, директорів, священника, довідки про навчання дітей в школі і на гуртках,ваші з різних курсів, документів про оренду житла... 2. Пишіть лист по пунктах, які потрібно буде вказувати у заявці. 3. Докази,чому маєте залишитися тут і не можете повернутися в Україну( може дім в окупації чи житло продали...) 3. Зробіть фотографії в фотостудії. 4. Візьміть довідки з банків( скільки у вас грошей на рахунку, що ви можете забезпечувати сім'ю). 5. Обов'язково вказувати потрібно буде про батьків в т.ч і адресу їх проживання, братів,сестер. 6. Випишіть всі поїздки за 10 років( місяць ,рік, скільки днів, країна місто) ( ваші і чоловіка) 7. Всі роботи за 10 років. ( ваші, чоловіка). 5. Виділіть повністю 2-3 дня на наповнення заявки. Дивіться, щоб дані не відрізнялися від даних ,які ви раніше подавали при заповнені заявки КУАEТ
-
А як шукали роботу в іт?
-
В основному LinkedIn та Indeed. Решта ресурсів тільки віднімають час.
-
Скажіть будь ласка а якщо в мене ворк перміт то мені не можна навчатися? віза cuet І скажіть будь ласка якщо хочу пройти bootcamp, то для цього потрібно мати стаді перміт Чи це не обовʼязково?
-
Тут працюе правило крайньої присяги тобто - вступивши до лав Збройних Сил Канади приймається військова клятва(аналог присяги) одна із частин цієї клятви(може як бути так і не бути в тексті)в тому що всі попередні присяги та клятви іншим державам анулются - більше не мають впливу та юрисдикції над особою.
-
Читайте вище. Все написав