PR CUAET
-
Так
-
Підкажіть будь ласка контакти міграційного консультанту в Манітобі
-
те що видно, то навіть не тільки від провінції, але і від освітнього закладу залежить.
-
Так, якщо про навчання в університеті, бо те є приватні заклади. Про такі заклади як колледж, ябо професійні центри ( в Квебеці) - то вже тільки від міністерства освіти залежить
-
Хтось з Нідерландів замовляв довідку?
-
Так, у мене був запис на 8 травня
-
Щойно зрозумів що зробив таку саму помилку — додав WES евалюацію, а сам димплом не додав. Чи можна щось зараз зробити щоб це виправити? Подався 2 тижні тому.
-
абсолютно згоден, 3 місяці витратити через це — дуже не приємно.
-
Так прийняли і звісно це були жінки, не чоловіки.
-
Найкраще мабуть дозвонитися до них і запитати як додати документ. Але дуже обідно що через таку дрібницю повернули всю анкету...
-
Доброго дня ,підскажіть а форму IMM 0191 F (відносини між громадянином Канади і родичем з України) потрібно затверджувати нотаріально ?
-
Ви лiкар чи фармацевт?
-
Чоловіки були тільки на видачу паспорта. Також були ті хто питав як їм отримати паспорт якщо заказали доставку через дп документ до консульства
-
Як для консульства, щоб слоти по пів року ловили?
-
А підкажіть будь ласка ще, application number у вас не було, так? Він дається тільки з AOR мабуть
-
Підкажіть, будь ласка, контакт на імміграційного консультанта, через кого ви подавалися за гуманітарною програмою та завдяки кому ви отримали PR. Дякую :) PS у відповідній гілці писала, та ніхто не відповів. Спробую ще тут
-
Так, в мене така ситуація, в кабінеті статус змінився на Returned, але листа з поясненням не прийшло. Я дзвонила до них, мене запевнили що з анкетою все добре і вона в процесі. Я туди дзвонила двічі і обидва оператори підтвердили що з анкетою все добре і на їхньому боці немає повернення. Дали мені номер аплікації і сказали звернутися в тех підтримку, бо це мабуть якась технічна проблема. Ну от я майже три тижні виясняла що то за проблема...а потім вже отримала листом роз'яснення чому повернули анкету. Подзвонила знову до них і тоді аж підтвердили що все...
-
А ТЦК зараз зніме з обліку і дозволить виїхати з України?
-
а у вас PNP?
-
Не обязательно у нотариуса, можно заверить у Commissioner for oaths. У нотариуса стоит 100 долларов, а у Commissioner for oath 5 долларов
12 Jan 2024, 17:45
158157/439865
about a minute ago