PR CUAET
-
Вітання всім і подяка! Нас уже 12 000 участників! За 6 місяців! 1. Прошу ділитися своїм досвідом, проблемами і головне методами їх вирішення. 2. Також попрошу додавайте сюди своїх друзів і знайомих. 3. Розміщайте інформацію про нас в других чатах і каналах. Адже більше участників - більше кейсів і користної інформації для усіх нас👍👍👍. P.s. В чаті багато пересланної та не провіренної інформації, тому будь-ласка все перевіряйте самі. Також рекомендую звертайтесь за консультацією до міграційного єксперта @OstapBosak. Остап тут уже відповів на тисячі питань і допоміг багатьом
-
Мені цікаво чи можна податися на ворк перміт повторний у Канаді й виїхати за межі країні? Бо я не хочу його чекати півроку, працюю віддалено. Адресу поштову маю, тобто є куди його в Канаді отримати, а потім мені його можуть переслати. Хтось пише, що треба бути в Канаді, хтось пише що ні, бо якщо діє старий перміт - то їдь собі куди хочеш + віза до 2027 року
-
Вітаю. Є питання: отримав BIL 22.11.23, подав заявку на біометрію у Львів, того ж дня ([email protected]). Підтвердження реєстрації не отримав, зворотнього звʼязку немає. 05.12.23 подав повторно, оскільки ніякої реакції. Мій дедлайн згідно BIL : 23.12.23. Чи повинно приходити підтвердження? Що робити?
-
Смотрите в смс
-
Привіт!Чи заповнював хтось IMM0149 details of government employment?розкажіть будь ласка деталі
-
Доброго дня. Які копії документів, переклади та аплікації потрібно завіряти у нотаріуса? А то читаю одне, а нотаріус говорить інше
-
в аккаунті GC Key є така можливість. але це ви можете зробити після отримання AOR.
-
Чи можу я додати додатковий документ(довідка про несудимість)до аплікації, яка вже була сабміт? Якщо так, то як це зробити? Дякую
-
Підкажіть будь ласка чи почали робити щеплення у Канаді від нового штампу ковіда?