PR CUAET
-
Смотрите в смс
-
Привіт!Чи заповнював хтось IMM0149 details of government employment?розкажіть будь ласка деталі
-
Доброго дня. Які копії документів, переклади та аплікації потрібно завіряти у нотаріуса? А то читаю одне, а нотаріус говорить інше
-
Підкажіть, будь ласка, як працює консульство в Торонто, щоб отримати довідку про несудимість. Якщо поїхати особисто. На сайті вказано, що з 12:30 до 13:30. Це так і є? Лише годину?
-
в аккаунті GC Key є така можливість. але це ви можете зробити після отримання AOR.
-
Чи можу я додати додатковий документ(довідка про несудимість)до аплікації, яка вже була сабміт? Якщо так, то як це зробити? Дякую
-
Підкажіть будь ласка чи почали робити щеплення у Канаді від нового штампу ковіда?
-
Начебто пів року ті що з Європи. Я вважаю що моя саме стільки дійсна
-
Я також залишали колись собі,дочці ще на Україні і з цим проблем не було. І зараз також. Але не пам’ятаю щоб я писала заяву просто сказала що це тільки другий і він був дійсний ще на 1,5 роки. Один не біометричний і інший біометричний
-
Если взял ее перед выездом и больше не заезжал
-
Кто подскажет,сколько действительна справка о несудимости с Польши?!
-
Там є лінка www.arch.ms.gov.pl/en/national-registers/national-criminal-register/ яка не відкривається. Можна дізнатись деталі?
-
Усім привіт) В кого візітор віза, вам лист з попереднім підтвердженням на роботу приходив на пошту чи в особистий кабінет?
-
Привіт усім. Не скажете, що саме треба нотаріально завірити для WES? Копії чого? Тільки дипломів чи й додатків також?
-
Якщо будете в Канаді тоді по пошті пришлють
-
Візи дійсні до отримання Copr. Коли вже вибрали що ви наприклад поза канадою тоді треба travel document
-
Дякую ❤️
-
Так, деякі країни дають візу довшу ніж паспорт, наприклад американська на 10 років. Але справа навіть не в цьому, мене завжди, навіть і раніше до війни, запитували чи хочу я залишити старий протермінований паспорт, бо там уся історія поїздок і виданих віз. Для цього треба було просто написати додаткову заяву. Ну але це мій досвід, бачите у людей є інший.
-
Там буквально до корони на тиждень в Україну летів і один день в Польщі пробув
-
Привіт, таке питання, в заяві на куает не вказав про подорожі за кордон, чи можуть виникнути проблеми якщо їх вказати при подачі на пр?
12 Jan 2024, 17:45
15824/427496
4 minutes ago