PR CUAET
-
Мы писали просто как рассказ - в начале биографическая справка, и потом перешли к 2022 году и рассказали о том, как и почему мы оказались в Канаде, упомянули про ситуацию в Украине и почему нам не вариант возвращаться, потом описали наше положение здесь (дом, работа, семья, друзья, церковь - в общем, интеграция). Писали сразу на английском (я переводчик 😉).
-
-
Ми чекаємо на номінацію за 25 січня (податись тоді)
-
Ви не праві. Це ж не тільки в доларах ціна піднялася - це і в інших валютах все зросло. Ціни піднялися і в євро і в канадських доларах і в фунтах. Плюс-мінус десь може менше.
-
Чи можете порекомендувати бюро перекладів в Україні?
-
Ви можете кожні пів року подавати на розширення його статусу візітера ще на 6 місяців . Це достатньо звичайна практика і це погоджують практично всім, коли є у Канаді постійний резиденти , який має достатньо грошей для підтримки. І особливо, якщо людина подалася на PR та чекає рішення . Це якщо не вийде отримати супер візу.
-
А хтось отримав АОР подавши документи у лютому?
-
Доброго дня! Мене звати Катерина Мельниченко. Я сертифікований перекладач у Канаді. Маю печатку. Терміни 2-3 дні для 1-3 документів. Ціни від 25 доларів за документ. Пишіть на адресу електронної пошти [email protected]. Номер телефону: 506-233-91-69
-
Доброго всім дня.Чи працює хтось в аптеці? Напишіть,будь ласка,в приват.Є питання🙃