PR CUAET
-
Ми чекаємо на номінацію за 25 січня (податись тоді)
-
Уважно читайте. Я написала за одного дорослого!!!До чого тут ваше так і є?Мова не про родину
-
По хорошему вы должны были сделать 1 пдф файл : вес+ оригинал диплома+ перевод. Так же например со свидетельством о браке: оригинал+ перевод И т д .
-
Ви не праві. Це ж не тільки в доларах ціна піднялася - це і в інших валютах все зросло. Ціни піднялися і в євро і в канадських доларах і в фунтах. Плюс-мінус десь може менше.
-
Чи можете порекомендувати бюро перекладів в Україні?
-
4 місяці майже. Дивно трохи
-
Подався ще 12 січня. Глухо (
-
Немає терміну розгляду також,тому що можливо звідти не можемо її отримати
-
Підтримую. У мене ніхто зі знайомих не подавався по цій програмі, тому я довіряю цій групі і імміграційним консультантам в ній.
-
Я це знаю не тільки зі слів одного пана Остапа,саме тому написала що не вірю в те що хтось десь щось сказав 😊
-
Ви можете кожні пів року подавати на розширення його статусу візітера ще на 6 місяців . Це достатньо звичайна практика і це погоджують практично всім, коли є у Канаді постійний резиденти , який має достатньо грошей для підтримки. І особливо, якщо людина подалася на PR та чекає рішення . Це якщо не вийде отримати супер візу.
-
А хтось отримав АОР подавши документи у лютому?
-
13 січня. Тихо, чекаю....
-
Доброго дня! Мене звати Катерина Мельниченко. Я сертифікований перекладач у Канаді. Маю печатку. Терміни 2-3 дні для 1-3 документів. Ціни від 25 доларів за документ. Пишіть на адресу електронної пошти melnychenko.kateryna.translator@gmail.com. Номер телефону: 506-233-91-69
-
Доброго всім дня.Чи працює хтось в аптеці? Напишіть,будь ласка,в приват.Є питання🙃
-
Доброе утро! Кто-то уже возвращал деньги за федеральный этап? Процесс знаю, интересует, через сколько получили деньги.
-
В личке
-
t.me/prcuaet/39960/179638
-
Та звісно - ніхто такого і не говорить. Поки ті путиноіди всі не виздихають - спокою в світі не буде. Живем наразі сьогоднішнім днем. Що буде завтра нікому невідомо.
-
Те,що ohip не дадуть тільки лякає,бо 67 років,якщо що то халепа 🤪 Треба шукати страхування
12 Jan 2024, 17:45
158261/449403
about a minute ago