PR CUAET
-
А яка вартість за документ не памʼятаєте?
-
немає ніякої різниці у "кого" брати листи, це мають бути лісти від тих хто має ПР або громадянство. У мене лише імігранти Українці. Чи ви справді думаєте вам відмовять бо у вас там "індуса" немає в друзях? ) За таку діскрімінацію іміграційному агенту можуть і суд впаяти )
-
Привіт, цікавить інформація від досвідчених бухгалтерів або ті хто довго вже в Канаді, я подав свою першу податкову декларацію 15 квітня разом з дівчиною та її батьками, їм усім вже прийшов лист про повернення податків і що їм нічого не потрібно платити ( бо були 0 доходи) а моя досі не розглянута, але я декілька разів намагався створити акаунт в CRA і мені більше 5 разів вибивало помилку чи це якось впливає на розгляд моєї декларації чи просто потрібно більше очікувати?
-
В той же день (після дзвінка) заходила на сайт, змін не було. Але потім зайшла днів через 5, і там вже було все нараховано до виплат. Тож зміни , виходить, внесли протягом 5 днів (може, й на 2-3 день, не знаю, бо не перевіряла. Ось очікую на цьому тижні виплати GST credit і 15 числа - кліматичні.
-
ви плутаєте цю програму з біженством. Те з якої ви теріторії має околонульове значення. Важливо це ваша інтеграція в Канадське суспільство
-
Дякую за відповідь!
-
Підкажіть пліз, що почитати про виписування на пмж. Під час воєнного стану його роблять?
-
Я платила за терміновий переклад "на протязі 2 годин" по 700 грн за документ. Якщо настільки терміново не треба, то значно дешевше буде
-
Так у мене є слот на дитину теж. Просто він в інший день. Тобто я хочу в свій час зробити і його і мій паспорт щоб не їхати 2 тис км знову. А не 2 паспорта за 1 слот.
-
Штраф за несвоєчасну оплату заборгованості.
-
Привіт усім, тільки но приєдналася до цієї групи і буду дуже вдячна якщо хтось допоможе мені з таким питанням. Я вже більше місяця намагаюсь зловити слот на оформлення паспорта дитині, але поки що без успіху. Кожен раз коли я ходжу на сайт мені пише що зараз нажаль немає вільних місць. Можливо хтось зможе підсказати мені у який час краще заходити та як взагалі можна дізнатися про наявність слотів. Заздалегідь дякую)
-
Так, якщо це дохід з України під час перебування в Канаді, то він впливає на податковий брекет
-
Підкажіть будь ласка за прописку в Україні дитини. Який документ це підтверджує?
-
Там можна чи то пропустити чи то просто нажати, що немає і все
-
Добрый день , кто заказывал request under the Access to Information Act сколько ждали пока он придет ?