PR CUAET
-
Історичний досвід на ЕЕ (якщо ми не говоримо про job offer) рахується чисто по годинах і по типу найму (обовязково пейрол), а який там контракт, і чи був взагалі контракт немає жодного значення
-
Рахуються
-
Так, я б писав середнє. Також звертайте увагу на те що в документах. Нехай напишуть середню кількість годин або річну - тоді до вас менше запитань
-
По цьому НОК прохідний 530-550
-
Пусті я б не залишав, а написав прям там. Якщо потрібно поисати більше - тоді так - LoE
-
У меня есть опыт сдачи TEFaQ
-
Програми FSW та CEC адмініструються через ЕЕ. Якщо дуже грубо то дивіться на ці програми як прекваліфаєри щоб попасти в ЕЕ. А далі незалежно від програми (в більшості) просто загальний вибір по балах? в тому числі по спец вибірках. Ваша робота попадає в спец вибірки трансопрту, відповідно якщо у вас 430+ і вас хороші шанси бути вибраним до подачі в наступній вибірці
-
По CEC я зазвичай вказую "0". Тоді пропадає поле де потрібно загружвати документи
-
Якщо вас виберуть по FSW - то так її потрібно буде доказати, без цього не дадуть ПР. Якщо виберуть по CEC - то можна ставити 0 в сумі. Щоб вибрали по CEC - потрібно мати рік професійної роботи в Канаді (TEER 0-3)
-
Так, абсолютно критично щоб форму 0191 затвердила уповноважена особа
-
може хто чув, коли в Оттаву прибуде дипломатична пошта?
-
Якщо працюєте в Альберті - то достатньо Ворк Перміту
-
Альберта ЕЕ не вимагає LMIA - проте вони сильно приоритизують їх. Тому не маючи LMIA навіть якщо ви в Спец категоріях (construction, agriculture, etc.) шанси бути вибраним на порядок нижчі.
-
Для того щоб зробити ЕЕ і набрати бали, і бути вибраним по спец вибірці з прохідним 425 Job Offer - НЕ Потрібен, і відмовідно LMIA також НЕ потрібне
-
Я готувалась до TCF з оцим каналом youtube.com/@lecenacle2021?si=Na7k5ibzoioCwyL9
-
Дякую за відповіді!
-
Так, це обовязкова вимога. Більше того потрбіно показувати ріх коштів за 6 місяців, щоб було видно що це не позичені гроші, які щойно появилися на рахунку
-
Це для тих хто вже працює в Саскачевані. Але так, для тих хто працює, подаватися варто вже ближче до 6 місячного досвіду. Просто там також є варіанти для тих хто не в Саскачевані, і переїзжає вже після номінації
-
Не всі готові це робити на жаль
-
Майже місяць чекали
12 Jan 2024, 17:45
158321/473723
2 minutes ago