PR CUAET
-
Так, я б писав середнє. Також звертайте увагу на те що в документах. Нехай напишуть середню кількість годин або річну - тоді до вас менше запитань
-
По цьому НОК прохідний 530-550
-
Пусті я б не залишав, а написав прям там. Якщо потрібно поисати більше - тоді так - LoE
-
У меня есть опыт сдачи TEFaQ
-
Програми FSW та CEC адмініструються через ЕЕ. Якщо дуже грубо то дивіться на ці програми як прекваліфаєри щоб попасти в ЕЕ. А далі незалежно від програми (в більшості) просто загальний вибір по балах? в тому числі по спец вибірках. Ваша робота попадає в спец вибірки трансопрту, відповідно якщо у вас 430+ і вас хороші шанси бути вибраним до подачі в наступній вибірці
-
По CEC я зазвичай вказую "0". Тоді пропадає поле де потрібно загружвати документи
-
Якщо вас виберуть по FSW - то так її потрібно буде доказати, без цього не дадуть ПР. Якщо виберуть по CEC - то можна ставити 0 в сумі. Щоб вибрали по CEC - потрібно мати рік професійної роботи в Канаді (TEER 0-3)
-
Так, абсолютно критично щоб форму 0191 затвердила уповноважена особа
-
може хто чув, коли в Оттаву прибуде дипломатична пошта?
-
Якщо працюєте в Альберті - то достатньо Ворк Перміту
-
Альберта ЕЕ не вимагає LMIA - проте вони сильно приоритизують їх. Тому не маючи LMIA навіть якщо ви в Спец категоріях (construction, agriculture, etc.) шанси бути вибраним на порядок нижчі.
-
Для того щоб зробити ЕЕ і набрати бали, і бути вибраним по спец вибірці з прохідним 425 Job Offer - НЕ Потрібен, і відмовідно LMIA також НЕ потрібне
-
Я готувалась до TCF з оцим каналом youtube.com/@lecenacle2021?si=Na7k5ibzoioCwyL9
-
Дякую за відповіді!
-
Так, це обовязкова вимога. Більше того потрбіно показувати ріх коштів за 6 місяців, щоб було видно що це не позичені гроші, які щойно появилися на рахунку
-
Це для тих хто вже працює в Саскачевані. Але так, для тих хто працює, подаватися варто вже ближче до 6 місячного досвіду. Просто там також є варіанти для тих хто не в Саскачевані, і переїзжає вже після номінації
-
Не всі готові це робити на жаль
-
Майже місяць чекали
-
Заповнювали від моменту який ми рахуємо що почали проживати разом. І у формі заповнення так і вписали. А ось термін до коли то нам юрист сказав лишити пустим так як ми досі живемо разом то нічого не потрібно вписувати, просто внизу біля підписів ставите дату заповнення. Ніби все ок прийняли, ніяких питань по тому не було
-
Просто незрозуміло як проходили ті, хто по FSW отримували номінацію від Альберти, і подавали пруф оф фандс, але сума була значно менше необхідної. Досвіду точно було менше року. Чиста вдача, чи таки маючи номінацію можуть закрити очі на таке🙏 саме по Alberta Tech passway Цікавлюся, бо незнаю що робити, чи подаватися з тим що є, бо необхідної суми немає, то навіть якщо її знайти....то вже не підійде...бо буде підозріло.
12 Jan 2024, 17:45
158323/425613
less than a minute ago