PR CUAET
-
Технічно ваша номінація видана на конкретний НОК. Просто з практики саме в Альебрті вони переважно ок до зміни НОК. Але як мінімум я б рекомендував надіслати новий job offer (який відповідає всім умовам програми) через New Request
-
Якщо ви про номінацію Альберти, то через їхній портал - New Request По AAIP можна міняти роботодавця без попереднього дозволу, але бажано залишати професію. В самому сертифікаті номінації у вас написано по чому є обмеження
-
Можно вам теж написати?)
-
self-employed не підходить
-
А які бенефіти для новоприбулих?
-
Так саме по номінації. Бо від роботи може залежвати номінація, а від неї відповідно ПР.
-
Дякую Вам!
-
Я працюю з Манітобою - звертайтеся
-
По гуманітарній програмі рекомендую звернутись до моєї колеги Яни яка на цьому спеціалізується. Вона також робила кейс моєї тещі. В неї за останній рік дуже хороші результати по цій програмі по Українцях. Ціна за файл в неї розпочинається від 5000тис дол Записатися до неї на консультацію можна тут: www.barbicanimmigration.ca/book-online/?ref=amiohgzh
-
Вау.. ну слава Богу процес іде
-
Якщо навчання до 6ти місяців то можна
-
А що значить льготне житло? Це окремий квартал для бідних людей? Типу як в Канаді? Чи надають типу субсидію на рент?
-
Якщо подалися до того як закінчилися поточні статуси - то їхні статуси вважаються умовно продовженими поки не видадуть рішення. Проте як це корелюєтьсся з OHIP я вам не скажу - це взнавайте в них
-
Документ називається: Довідка про реєстрацію місця проживання особи
-
Теоретично так, але не без нюансів. Вас потрібно "привязати" в якийсь конкретний офіс. Я стараюся щоб в докментах було вказано до якого офісу належите, і що можуть бути потреби інколи звялятися для зустрічей і тд
-
У таблиці 1 лютого по priority sector Construction була вибірка і мінімум бал 382. Чи це не означає що моїх 410 достатньо у цьому ж секторі? Не розумію чому 530-550. І де/як це перевірити? Дякую
-
Моя остання прийшла з вибірки на початку січня. Загальні терміни по job offer- 3-5 місяців
-
В цій гілці викладають лише час появи слотів в різних консульствах
-
немає федеральної вимоги WES
-
Українці не refugees
12 Jan 2024, 17:45
158351/467438
2 minutes ago