PR CUAET
-
немає федеральної вимоги WES
-
Українці не refugees
-
доброго дня! а чи ви можете розповісти про страхування? Якщо ще немає роботи, то якусь самим треба купляти? скільки коштує?
-
TRP заміняє візитор рекорд, окремо подаватися на нього не потрібно. А ВП можна просити одночасно одною заявкою з TRP
-
Це подача поштою, перміт для тих хто є inadmissible (невїздний в Канаду через порушенння)
-
Дякую за відповідь. Тобто в полях, де передбачено вносити дату, можна писати пояснення? Не впевнена, що я правильно вас зрозуміла.
-
Якщо 90 днів на відновлення вже прострочили, або немає паспорта - подаватися на TRP
-
Спробуйте подзвонити щоб попасти на іншого оператора. В мене те саме було. Один не знайшов а інший знайшов
-
😔 Дякую за відповідь 🙏
-
Те саме, беруть фінанси на себе як запрошуюча
-
Я б рекомендував щоб ви писали запрошення йому і брали на себе фін зобовязанння - тоді показуйте свої доходи, та банки. А також те що йому є де жити з вами
-
Так, але відповідно в тій країні з якої подаєте потрібно мати адресу та статус (хоча б візиторський), ну і відповідно бути там фізично
-
Теоретично, якщо в неї є той попередній апрувал перміту, можуть таки видати в аеропорту.
-
Податковий сезон вже пройшов. Пробуйте з ранку - о 8 по Торонто
-
Дякую всім за відповідь!)
-
Мені на жаль не вдавалося - отримав відмову двічі в такій ситуації
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/application-remain-canada-temporary-resident-permit-holder.html
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/inadmissibility/temporary-resident-permits.html
-
Тільки ті хто не отрмиав рішення до лютого може подаватися, в тому числі безплатно. Ті хто має рішення раніше, зараз подаватися не може просто так, з оплатою чи без.
-
Дайте силу на цей TRP
12 Jan 2024, 17:45
158369/409538
5 minutes ago