Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Кейси бувають дуже різні. Моя теща зі Львова, без медичних проблем, і виїхала задовго до війни. Але в нас буде дуже сильний кейс, і ми отримали гуманітарну буквально за 4 місяці. Аргументи: -відсутність будь яких родичів в Україні -постійне проживання в Канаді 5 років -близька родина в Канаді і співпроживання (донька і внуки) -залежність внуків від бабці (все життя жили з бабцею, бабця допомагає з садочками школою і тд) Розлука для дітей - як несправедливе покарання - робоча історія в Канаді та доходи -через відсутність пенсії, нерухомості, заощаджень, та вік перспектив та можливості самозабезпечення в Укарїні -волонтерство -підтримка від місцевого чаптреу RER -участь в громаських діяннях
    1 Reply Last reply
    0
  • t6756276438T Offline
    t6756276438T Offline
    Tax Canada Accounting
    wrote on last edited by
    Якщо подавали через бухгалтера, то йдіть до нього. Якщо самостійно, то дзвоніть в CRA або скористайтесь послугами бухгалтера. Ви можете записатись в нас на онлайн консультацію з бухгалтером за посиланням: taxcanada.accountant/ua/contact-2/
    1 Reply Last reply
    0
  • t362618045T Offline
    t362618045T Offline
    Julia
    wrote on last edited by
    Ми з чоловіком подали 10 квітня, і ось мій паспорт вже виготовлено, а статус чоловіка досі не рухається..
    1 Reply Last reply
    0
  • t1333077002T Offline
    t1333077002T Offline
    Tacy
    wrote on last edited by
    Коли я подавалась на громадянство в серпні минулого року, в мене не просили довідку про несудимість. Тому навряд це вплине на громадянство, головне отримати PR
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    З іншої сторони через нас проходять десятки-сотні кейсів, і ми бачимо що працює, а що ні. В деяких консультантів апрували по цій програмі 90%+,а в деяких 20%+. А різниця як не дивно не в таланті консультанта (бо чесно кажучи на вашу ситуацію ми не впливаємо, ми можемо тільки уберегти від помилок і гарно все описати та підготувати). А різниця в тому чи консультант бере тільки кейси які вважає підходящими, чи як деякі Інстаграм-відомі подає всіх підряд не залежно від того чи є там кейс чи ні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ми вже замовили - чекаємо.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Люди правда чомусь забувають що гуманітарна спокійно можу зайняти 1-2 роки, і продовжувати статус також не передбачає ...
    1 Reply Last reply
    0
  • t405429745T Offline
    t405429745T Offline
    Алеся Кашталинчук
    wrote on last edited by
    Дякую Тобто якщо я працюю з сша, то мені повернуть 5%?
    1 Reply Last reply
    0
  • t130086207T Offline
    t130086207T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Чекайте портал 1... А коли в вас був медікал ? Ми з 15 лютого чекаємо :(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Такого ажіотажу не було за моєї памяті ні з якою групою людей, не зважаючи на війни і тд. Зараз в мене в 95% консультацій хоть 5 хвилин приходиться говорити про гуманітрану. На жаль навіть тим хто має дуже чіткий кейс на ЕЕ з 500 балами в ІТ, або 450 як трейд. Або кому треба на 1! бал пдіняти англійську ... Вчора взагалі питали, чи варто податися на гуманітарну, хоча в них є Канадський родич, і вони можуть подаватися на Українську програму. Просто тому що чули, що Українська програма рухається повільно 🤦‍♂️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алина Вендель
    wrote on last edited by
    Доброго дня, коли Ви подавалися на федеральний етап? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t130086207T Offline
    t130086207T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Потрібен час на очікування. Реошу декларацію вони розглядають від 2 до 12 тижнів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t961719470T Offline
    t961719470T Offline
    Julia K
    wrote on last edited by
    В мене є друзі що живуть в такому льотному жк. Я була здивована коли побачила що то гарні нові оселі. Просто платять вони десь на 30% меньше. А ще я чула що в інших штатах є повністю безкоштовне житло.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Не потрібно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Якщо є номер заявки - secure.cic.gc.ca/enquiries-renseignements/canada-case-cas-eng.aspx
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Це не стільки по Українцях. Ми це всього 5% тимчасових резидентів. В нас проблема з корупцією в студенстві та LMIA - від цього ситуація через яку тільки серед тих хто вже в Канаді конкуренція 10 людей на місце.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Ця програма і так ледве дихала з термінами обробки від 5ти років ... Ця програма для ще більше унікальних кейсів ніж гуманітарна. Тому не думаю що багато людей на це надіялося. Проте я згоден що в іміграції варто мати кілька варіантів над якими працюєте
    1 Reply Last reply
    0
  • t1381369664T Offline
    t1381369664T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    3.02 получили АОR 7.03 приглашение на био 12.03 сдали био 13.03 био засчитано 6.04 все 3 медикал засчитаны 15.04 дозапрос по мужу : милитари рекордс, пэйстабы с Украины и канады, proof of funds , и движение денег за 6 мес ( его прикрепляли кстати при подаче на Ее ) 02.05 изменение статуса на ожидание решения
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлія
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підскажіть будь ласка, під який NOC я підпадаю. В трудовому договорі написано " customer experience team member " . Я працюю як продавець та виставляю рахунок, в трудовому договорі майже нічого не написано про мої обов'язки. Знайшла лише noc 64... а які далі цифри мені підходять не розумію. Скільки має їх бути? @immiSasha 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ostap
    wrote on last edited by
    Я ососбисто подавася з Яни з Барбікан, і відправив до неї вже не один десяток своїх клієнтів. В неї за останній рік дуже хороші результати по цій програмі по Українцях. Ціна за файл в неї розпочинається від 5000тис дол Записатися до неї на консультацію можна тут: www.barbicanimmigration.ca/book-online/?ref=amiohgzh
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags